Αποχώρηση της Jade Reymond από την Motive της ΕΑ

Μετά από τρία χρόνια ως επικεφαλής του studio.

Η Jade Reymond, ιδρύτρια της Motive, αποχώρησε από το studio, όπως έκανε γνωστό η EA, ανοίγοντας το δρόμο για να αναλάβει κάποιος άλλος τη θέση του επικεφαλής στο studio. Η Reymond αφήνει τη Motive μετά από τρία χρόνια επίβλεψης της ομάδας, ενώ κατά το παρελθόν είχε εργαστεί στη Ubisoft,

παίζοντας σημαντικό ρόλο επάνω σε σειρές όπως οι Assassin’s Creed, Watch Dogs και Tom Clancy’s Splinter Cell.

Η Samantha Ryan, η οποία μέχρι πρότινος είχε την επίβλεψη του ΕΑ mobile department, του studio Maxis (Sims) και της BioWare, θα αναλάβει την ευθύνη της Motive στο Μόντρεαλ, καθώς και των studio της EA της Βόρειας Αμερικής, εκτός από τη Respawn και την EA Sports. Θυμίζουμε ότι η Raymond και η EA Motive εργάζονταν επάνω σε ένα παιχνίδι Star Wars, το οποίο δεν είχε τίτλο, και είχε συμβάλει στην ανάπτυξη του Star Wars Battlefront II.

Σε δηλώσεις του στο VentureBeat, o Head of Communications της ΕΑ, John Reseburg, ανέφερε: "Τα EA Studios είναι επικεντρωμένα στο να φέρνουν δημιουργικά, νέα παιχνίδια και περιεχόμενο στους παίκτες. Η Laura Miele και η ομάδα της έχουν κάνει διάφορα βήματα εσωτερικά για να υποστηρίξουν καλύτερα τους δημιουργούς παιχνιδιών ώστε να πετύχουν αυτούς τους στόχους, όπως η επέκταση του χαρτοφυλακίου της Samantha Ryan για να αναλάβει επιπλέον στούντιο, συμπεριλαμβανομένου του στούντιο Motive. Η Samantha είναι γνωστή για την ικανότητά της να οδηγεί το δημιουργικό σχεδιασμό και να υποστηρίζει ομάδες παιχνιδιών, ώστε να κάνουν τα οράματά τους πραγματικότητα. Είναι μια πολύ έμπειρη developer παιχνιδιών με βιογραφικό που εκτείνεται από το The Sims και το Batman: Arkham City στο No One Lives Forever μέχρι και το εξαιρετικά αναμενόμενο Anthem.

Με αυτήν την αλλαγή, η Jade Raymond αποφάσισε να εγκαταλείψει την Electronic Arts. Στο χρόνο της μαζί μας, η Jade βοήθησε να φτιάξουμε μεγάλες ομάδες και τα έργα που αναπτύσσονται στο στούντιο Motive και σε άλλα στούντιο συνεχίζουν και παραμένουν αμετάβλητα. Είμαστε ευγνώμονες για όλες τις προσπάθειές της και θέλουμε να ευχηθούμε στη Jade το καλύτερο, καθώς προχωράει στην επόμενη περιπέτειά της. Προωθούμε τη δημιουργικότητα σε ό,τι κάνουμε στα EA Studios και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα τους επόμενους μήνες".

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα της Jade Reymond.

Keywords
Τυχαία Θέματα