Ανακοινώθηκε το You Will Die Here Tonight

Το indie studio Spiral Bound Interactive έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα δείγματα από το πρώτο παιχνίδι που αναπτύσσει. Ο λόγος για το You Will Die Here Tonight, που -όπως μπορείτε να δείτε και από το trailer- αντλεί πολύ μεγάλη έμπνευση από το πρωτότυπο Resident Evil της Capcom.

Οι διαφορές όμως είναι πολλές στο πώς παίζεται

ο τίτλος. Ο παίκτης θα πάρει το ρόλο ενός από τα έξι μέλη της Aries Division -καθένα με διαφορετικές δεξιότητες και χαρακτηριστικά- και θα πρέπει να ψάξει τρόπο διαφυγής από μία έπαυλη με top-down κάμερα -με pixel art γραφικά- που αλλάζει σε first person όταν βρεθούμε σε μάχη -με 3D retro γραφικά.

Όταν πεθάνει ο χαρακτήρας που ελέγχουμε, το παιχνίδι δεν σταματά και μας μεταφέρει κατευθείαν στον ρόλο κάποιου άλλου από την ομάδα. Οι επιλογές που έχουν γίνει με τους προηγούμενους χαρακτήρες που ελέγξαμε θα είναι σημαντικές, πράγμα που περιπλέκει κάπως την κατάσταση. Μιλάμε για ένα καθαρά survival-horror παιχνίδι, κάτι που θα πει ότι οι σφαίρες και τα health items θα είναι λίγα. Έτσι, όταν κάποιος χαρακτήρας χρησιμοποιήσει κάποια, αυτά δεν θα είναι εκεί για τον επόμενο.

Το studio δεν μας έδωσε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας για το You Will Die Here Tonight. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για PC, μέσω Steam.

The post Ανακοινώθηκε το You Will Die Here Tonight appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα