Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Bayonetta 3

Εδώ και λίγη ώρα έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του Bayonetta 3 από τη Nintendo. Μετά από μια περίοδο ανησυχητικής σιωπής για τους φίλους της σειράς, έγινε γνωστό ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 28 Οκτωβρίου 2022. Η αποκάλυψη έγινε μέσω ενός νέου trailer που αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας, το οποίο μπορείτε

να δείτε παρακάτω.

Η Umbra Witch θα κάνει τη “μεγάλη της επιστροφή” στο Nintendo Switch μετά από μια μακρά παύση. Κατά τη διάρκεια του τρίτου μέρος της σειράς Bayonetta, η πρωταγωνίστρια πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της με μερικά γνωστά πρόσωπα, τη μυστηριώδη Viola και μια πληθώρα άλλων Bayonettas, για να εμποδίσουν τα ανθρωπογενή Homunculi να σπείρουν τον όλεθρο.

Οι παίκτες θα μπορούν να συναντήσουν ένα πραγματικό κονκλάβιο από Bayonettas ενώ μάχονται στους δρόμους του Τόκιο, στα βουνά της Κίνας και όχι μόνο. Θα πρέπει επίσης να συμμαχήσουν με μια εκπαιδευομένη Witch γνωστή ως Viola, η οποία είναι έτοιμη να εξαπολύσει την κόλαση στους Homunculi με το σπαθί της και τον δαίμονα σύντροφό της, Cheshire.

Η Bayonetta θα εξακολουθεί να μπορεί να χρησιμοποιεί τα “υφάσματα” της για να εκτελεί καταστροφικές επιθέσεις. Επιπλέον, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ισχυρή νέα ικανότητα, την Demon Masquerade, για να εκτινάξει και να χτυπήσει τους εχθρούς με συναρπαστικά over-the-top combos και δαιμονικές δυνάμεις.

Εκτός των παραπάνω, ανακοινώθηκε επίσης ότι μια Trinity Masquerade Edition του Bayonetta 3 θα είναι διαθέσιμη μέσω επιλεγμένων καταστημάτων λιανικής και του My Nintendo Store. Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού συνοδεύεται από ένα έγχρωμο art book 200 σελίδων. Επιπλέον, αυτή η έκδοση παιχνιδιού συνοδεύεται από τρεις reversible game cases, μία για κάθε Bayonetta τίτλο, που συνδυάζονται για να σχηματίσουν εκπληκτικό πανοραμικό artwork. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το σετ θα αποκαλυφθούν στο μέλλον.

Το Bayonetta 3 θα γίνει διαθέσιμο αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 28 Οκτωβρίου 2022.

The post Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Bayonetta 3 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα