Το Company of Heroes 3 έρχεται τον Νοέμβριο

Η Relic Entertainment, με publisher τη Sega, θα κυκλοφορήσει το Company of Heroes 3 στις 17 Νοεμβρίου για PC μέσω του Steam. Όσοι θέλουν να πάρουν μία γεύση όμως από τον τίτλο, μπορούν άμεσα, και μέχρι τις 19 Ιουλίου, να παίξουν τη Mission Alpha από το campaign North African Operation. Εκεί θα έχουν τον έλεγχο των Deutsches Afrikakorps (DAK) σε μία προσπάθεια να απωθήσουν τους Βρετανούς από τα εδάφη

της Αφρικής. 

Η Relic πληροφορεί ότι το παιχνίδι θα έχει δύο βασικά single-player campaigns, τα Italian Dynamic Campaign και North African Operation, με τέσσερις διαφορετικές factions μέσα σε αυτά, σε μία εμπειρία που θα είναι η μεγαλύτερη που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα η σειρά. 

Όσοι επιθυμούν να δουν τον τίτλο θα πρέπει να επισκεφθούν το official site του και να εγγραφούν στο πρόγραμμα του community feedback της Relic, που ακούει στο όνομα “CoH-Development”. Με αυτή την κίνηση θα έχουν πρόσβαση στην Alpha Mission του North African Operation, μέσω του Steam.

Τέλος, αν και η Relic έχει αναφέρει ότι το Italian Dynamic Campaign θα προσφέρει μία πιο ανοιχτή εμπειρία με πολλές επιλογές για τον παίκτη, η αποστολή που είναι προσβάσιμη τώρα για το κοινό κινείται περισσότερο στα πρότυπα του κλασικού παιχνιδιού και βασίζεται στην αφήγηση. Σε αυτήν την αποστολή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και αρκετούς από τους καινούργιους μηχανισμούς που θα υπάρχουν στον τίτλο.

The post Το Company of Heroes 3 έρχεται τον Νοέμβριο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα