Ανακοινώθηκε το S.T.A.L.K.E.R. 2

Αναπτύσσεται από την GSC, δημιουργό των προηγούμενων S.T.A.L.K.E.R.!

Μία εντελώς απρόσμενη και ευχάριστη είδηση προέκυψε τις τελευταίες ώρες, καθώς ο ιδρυτής της GSC Game World, Sergiy Grygorovych, αποκάλυψε μέσω μίας ανάρτησης στο Facebook πως το studio ξεκίνησε να αναπτύσσει το S.T.A.L.K.E.R. 2. Ο Grygorovych δεν αποκάλυψε καμία πληροφορία για τον τίτλο, όμως

ανάρτησε έναν σύνδεσμο που οδηγεί στην επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου, στην οποία εμφανίζεται αποκλειστικά το logo του τίτλου και η χρονολογία 2021.

Η ιστορία των S.T.A.L.K.E.R ξεκινά πίσω στο 2007, όταν κυκλοφόρησε το S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl, ενώ ένα χρόνο μετά ακολούθησε το Clear Sky, ένα prequel του αρχικού τίτλου, με το Call of Pripyat (2010) να συνεχίζει την ιστορία του Shadow of Chernobyl. Αξίζει να σημειωθεί, πως μέχρι τον Αύγουστο του 2010, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, οι τίτλοι της σειράς μετρούσαν περισσότερες από 4 εκατομμύρια πωλήσεις. Τον ίδιο μήνα ανακοινώθηκε πως το S.T.A.L.K.E.R 2 θα κυκλοφορήσει το 2012 και θα κάνει χρήση μίας νέας multi-platform μηχανής γραφικών, ωστόσο τον Απρίλιο του 2012 η GSC ανακοίνωσε την παύση της ανάπτυξης του τίτλου και την ματαίωση της κυκλοφορίας του. Μέλη της ομάδας πίσω από το S.T.A.L.K.E.R 2 κατέληξαν σε ένα νέο studio, με όνομα Vostok Games, το οποίο κυκλοφόρησε το Survarium, έναν free-to-play MMO-FPS τίτλο, εμπνευσμένο από τα SΤALKER. Για να βρούμε τη τελευταία κυκλοφορία της ίδιας της GSC, πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο 2016 και πιο συγκεκριμένα στο Cossacks 3, ένα RTS παιχνίδι της ομώνυμης σειράς που λαμβάνει χώρα στην Ευρώπη του 17ου και 18ου αιώνα.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα