Πλούσιο, νέο υλικό για το Overwatch

Για τη συμπλήρωση δύο χρονών από την κυκλοφορία του.

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε την έναρξη των εορτασμών για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την κυκλοφορία του Overwatch, με τη διάθεση αρκετού νέου υλικού για αυτό. Έτσι, θα έχουμε περισσότερα από 50 νέα cosmetic αντικείμενα για ξεκλείδωμα και ένα νέο Deathmatch χάρτη. Επιπλέον, θα υπάρξει ένα Free Play

Weekend, για να μπορέσει οποιοσδήποτε να πάρει μέρος στη δράση.

Συγκεκριμένα, μέσα στο Celebration update θα περιλαμβάνονται 8 Legendary Skins, 3 Epic Skins, νέα dance emotes για τους Doomfist, Moira και Brigitte, o χάρτης Petra και ένα νέο Competitive Deathmatch mode, ενώ όλα τα brawls της προηγούμενης χρονιάς θα επιστρέψουν στο Arcade και θα εναλλάσσονται σε καθημερινή βάση, μαζί με αυτά που βρίσκονται στο Overwatch: Archives. Επίσης, όσοι κάνουν login στο Anniversary event, θα αποκτήσουν ένα Legendary Anniversary Loot Box, το οποίο θα περιέχει εγγυημένα ένα Legendary αντικείμενο.

Το Overwatch Anniversary Celebration θα ξεκινήσει από τις 22 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουνίου, ενώ το Overwatch Free Weekend θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 25 και 29 Μαΐου για Xbox One, PlayStation 4 και PC. Τέλος, στις 22 Μαΐου θα γίνει διαθέσιμη, σε ψηφιακή μορφή, μια νέα Legendary Edition για το Overwatch που θα περιλαμβάνει 15, σε σύνολο, Legendary, Epic και Origin skins για τους παίκτες.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα