UK charts: Για τέταρτη σερί εβδομάδα στην κορυφή το God of War

Θα καταφέρει να σπάσει τα ρεκόρ των The Last of Us και Gran Turismo 3;

Με την έλλειψη νέων μεγάλων κυκλοφοριών να συνεχίζεται, το God of War συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του, και για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα είναι ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό σημαίνει πως ο τίτλος του Santa Monica Studio κατάφερε να γίνει η αποκλειστικότητα

του PlayStation 4 με τις περισσότερες πρώτες θέσεις, ξεπερνώντας το The Last of Us Remastered, και πλέον ο τίτλος έχει δύο ακόμη σημαντικά ρεκόρ να καρρίψει. Αν ο Kratos καταφέρει να φτάσει τις 6 εβδομάδες στην κορυφή, θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της πρώτης έκδοσης του The Last of Us για PlayStation 3, ενώ αν καταφέρει να κρατηθεί στη κορυφή για ακόμη 4 σερί εβδομάδες, 8 συνολικά, θα ισοφαρίσει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ που κρατάει από την εποχή του PlayStation 2 και συγκεκριμένα αυτό του Gran Turismo 3. Ωστόσο το έργο του Kratos δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς τις ακόλουθες εβδομάδες αναμένεται η κυκλοφορία των Dark Souls Remastered και Detroit: Become Human.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τη Nintendo αφού το Donkey Kong Country: Tropical Freeze κατάφερε να κρατηθεί για ακόμη μία εβδομάδα στη δεύτερη θέση της λίστας. Το Tropical Freeze κατάφερε να πουλήσει περισσότερα αντίτυπα από το άθροισμα των δύο εκδόσεων του Nintendo Labo, το οποίο όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν είναι ένα προϊόν που θέλει να χτίσει το κοινό σε βάθος χρόνου και από ό,τι φαίνεται δεν έχει ξεκινήσει την πορεία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, το Variety Pack βρίσκεται στην 27η θέση των charts, ενώ το Robot Pack απουσιάζει πλήρως από το top 40 και βρίσκεται στην 14η θέση των charts που αφορούν αποκλειστικά τους τίτλους του Switch.

Στις παρακάτω θέσεις δεν υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις, με το Far Cry 5 να συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του και να βρίσκεται για ακόμη μία φορά στην 3η θέση της λίστας. Αρκετά πιο κάτω βλέπουμε πως το Destiny 2 κατάφερε να ξαναμπεί στη δεκάδα, λόγω της διάθεσης του Warmind DLC, ενώ στη δεκάδα επέστρεψαν και τα Grand Theft Auto V και Assassin's Creed Origins. Τέλος, μοναδική νέα retail κυκλοφορία της εβδομάδας ήταν το Conan Exiles της Deep Silver, το οποίο ξεκίνησε την πορεία του από τη 13η θέση.

Ακολουθεί αναλυτικά η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις για την προηγούμενη εβδομάδα:

God of War (Sony)Donkey Kong Country: Tropical Freeze (Nintendo)Far Cry 5 (Ubisoft)FIFA 18 (EA)Fallout 4 (Bethesda)Mario Kart 8: Deluxe (Nintendo)LEGO Marvel Super Heroes 2 (Warner Bros. Interactive)Assassin's Creed Origins (Ubisoft)Grand Theft Auto V (Rockstar)Destiny 2 (Activision)ps4pcxbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα