Ανακοινώθηκε το Nintendo Labo VR Kit για το Switch

VR gaming και από τη Nintendo.

Η Nintendo αποκάλυψε τα σχέδιά της για τον ερχομό της εικονικής πραγματικότητας στο Nintendo Switch, με την εισαγωγή του Nintendo Labo VR Kit. Βέβαια, δεν πρόκειται για ένα παραδοσιακό VR headset , αλλά περισσότερο για μια σειρά κατασκευών από χαρτόνι που θα εισάγουν

τους παίκτες στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Το Nintendo Labo VR Kit αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου 2019 σε δύο διαφορετικές εκδόσεις.

Η ακριβότερη θα περιλαμβάνει το λογισμικό, τα χαρτόνια για τις κατασκευές των 6 Toy-Con projects (Toy-Con VR Googles, Toy-Con Blaster, Toy-Con Camera, Toy-Con Bird, Toy-Con Wind Pedal και Toy-Con Elephant), καθώς και μια βάση στήριξης της οθόνης με μηχανισμό ασφαλείας και θα στοιχίζει 79,99$, ενώ η φθηνότερη θα περιλαμβάνει το λογισμικο, τα Toy-Con VR Googles και το Blaster και θα στοιχίζει 39,99$.

Επιπρόσθετα, στην ανακοίνωσή της η Nintendo αναφέρει: "Οι χρήστες μπορούν εύκολα να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία VR και να χρησιμοποιήσουν την οθόνη αντί για το Toy-Con VR Goggles για να απολαύσουν οποιοδήποτε από τα παιχνίδια και τις εμπειρίες που περιλαμβάνονται σε 2D περιβάλλον". Πρόκειται ασφαλώς για μια ενδιαφέρουσα προοπτική για το Nintendo Switch και περιμένουμε το επόμενο διάστημα περισσότερες πληροφορίες για το τρόπο λειτουργίας και εφαρμογής του Nintendo Labo VR Kit.

Experience a new dimension with the latest #NintendoLabo kit! With more games & creations than any previous kit, Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit is a unique first VR experience kids & families can build themselves! Arriving 4/12, only on #NintendoSwitch.https://t.co/PCxm9sZSed pic.twitter.com/B21Fa2FLCQ

Nintendo of America (@NintendoAmerica) March 7, 2019

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα