Κυκλοφόρησε το νέο DLC του Shadow of the Tomb Raider

Με τίτλο "The Serpent's Heart".

Πλησιάζοντας στο τέλος του origin story της Lara, η Square Enix κυκλοφόρησε το νέο dlc για το Shadow of the Tomb Raider με την ονομασία "The Serpent's Heart" για PlayStation 4,

Xbox One και PC. Στο expansion αυτό θα μπορέσετε να προμηθευτείτε νέο ρουχισμό καθώς και νέο οπλισμό. Επιπρόσθετα, οι ακόλουθοι τάφοι θα είναι πλέον διαθέσιμοι στα modes Score Attack και Time Attack: Udge’s Gaze, Underworld Gate, Howling Caves, Path of Battle, Temple of the Sun, San Cordoba, Ancient Aqueduct και Thirsty Gods. Αλλά η κύρια πρόκληση αυτου του expansion δεν είναι άλλη από το Serpent's Gaunlet, στο οποίο η Lara θα εισχωρήσει σε ένα εχθρικό οχυρό, θα αντιμετωπίσει τους φανατικούς Kukulkan και θα απελευθερώσει τους αιχμάλωτους αντάρτες. Στο σημείο υπάρχει και ένας νέος τάφος που θα σας επιβραβεύσει με ένα νέο Divine Bounty skill για την Lara.

Το The Serpent's Heart κυκλοφορεί ήδη και κοστολογείται στα 4,99 ευρώ, ενώ διατίθεται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τους κατόχους του Season Pass. Ακολουθεί το video με τις λεπτομέρειες του DLC.

pcxbox oneps4
Keywords
Τυχαία Θέματα