Ανακοινώθηκε το Trine 4: The Nightmare Prince

Κυκλοφορεί το φθινόπωρο του 2019 σε κονσόλες και PC.

H Frozenbyte έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για το νέο κεφάλαιο της σειράς Trine, το Trine 4: The Nightmare Prince, μαζί με το announcement trailer, που παρουσιάζει σε συντομία την ολοκαίνουργια ιστορία του παιχνιδιού, όπου οι Amadeus, Pontius και Zoya ενώνουν τις δυνάμεις τους για άλλη μια φορά.

Στο Trine 4 οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν και τους τρεις ήρωες, με την Frozenbyte να δηλώνει ότι

θα είναι η "πιο εκτεταμένη Trine περιπέτεια μέχρι τώρα". Θα ταξιδέψουν σε νέα περιβάλλοντα προς εξερεύνηση και θα κληθούν να επιλύσουν νέους δυναμικούς γρίφους, που θα βασίζονται στη φυσική, για τους οποίους έχει γίνει γνωστή η σειρά. Η αποστολή των παικτών θα είναι να βοηθήσουν την Astral Academy να βρει τον Prince Selius, του οποίου οι σκοτεινοί εφιάλτες έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται στην πραγματικότητα, προκαλώντας χάος στον κόσμο του Trine.

Στο Trine 4 θα υπάρχουν αρκετά boss fights, με το studio να υπόσχεται "περισσότερα από ποτέ ", νέα πάζλ για επίλυση, νέες δεξιότητες για ξεκλείδωμα, "πλούσια και ζωντανά" περιβάλλοντα και ένα νέο soundtrack από το συνθέτη των Trine 1-3. Το Trine 4: The Nightmare Prince θα περιλαμβάνει και ένα co-op τεσσάρων ατόμων.

Το Trine 4: The Nightmare Prince θα γίνει διαθέσιμο σε retail και digital μορφή, για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC, μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο. Τέλος, θα γίνει διαθέσιμη στις παραπάνω πλατφόρμες μια συλλογή -The Trine: Ultimate Collection- που θα περιέχει τα Trine: Enchanted Edition, Trine 2: Complete Story, Trine 3: The Artifacts of Power και Trine 4: The Nightmare Prince.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα