Πρώτη ματιά στο Arma Reforger

Μέσα από ένα video reveal η Bohemia Interactive ανακοίνωσε την κυκλοφορία σε Early Access του Arma Reforger, το οποίο θα είναι είναι το πρώτο ορόσημο στον μακρύ δρόμο προς το Arma 4, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η εταιρία στην ανακοίνωσή της.

Ως μέρος μιας εκδήλωσης, το τσέχικο στούντιο επιβεβαίωσε ότι το Arma 4 βρίσκεται σε ανάπτυξη και ενώ θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι ο τίτλος να

είναι έτοιμος, οι φίλοι της σειράς μπορούν να δοκιμάσουν ένα κομμάτι του Arma, το Arma Reforger, σήμερα ως μέρος μια Early Access εμπειρίας.

Η σειρά Arma, είναι μια σειρά παιχνιδιών MMO FPS στρατιωτικής τακτικής σε ανοιχτό κόσμο, βασισμένα στον ρεαλισμό, που αναπτύχθηκαν και κυκλοφόρησαν από την Bohemia Interactive.

“Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που αποσχισθείσες σοβιετικές δυνάμεις εισέβαλαν στο Everon, πυροδοτώντας μια κρίση ενός Ψυχρού Πολέμου. Τώρα, καθώς ο κόσμος παραπαίει στον γκρεμό μιας απροσδόκητης σύγκρουσης, τα σύννεφα της καταιγίδας επέστρεψαν ξανά στο ειδυλλιακό νησί. Φήμες για πόλεμο κάνουν την εμφάνισή τους στα ερτζιανά, συρματοπλέγματα επανατοποθετούνται στις παραλίες, στρατιώτες των ΗΠΑ, χιλιάδες μίλια μακριά από τα σπίτια τους, περιμένουν το φάντασμα των εχθρικών πλοίων. Η μάχη για το μέλλον πρόκειται να ξεκινήσει ξανά, στα στρατηγικά ρήγματα του παρελθόντος — και ήρθε η ώρα να διαλέξετε μια πλευρά…”

Το Arma Reforger είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα που θα μπορούν να εξερευνήσουν οι παίκτες — τροφοδοτούμενη από τον ολοκαίνουργια μηχανή γραφικών Enfusion της εταιρίας. Κάθε πτυχή του παιχνιδιού μπορεί να τροποποιηθεί χρησιμοποιώντας το Workbench, μια σουίτα εσωτερικών εργαλείων ανάπτυξης, σχεδιασμένη ειδικά για την κοινότητα του Arma.

Για πρώτη φορά επίσης μέσω του Arma Reforger οι κάτοχοι Xbox θα έχουν την δυνατότητα, μέσω του Workshop του παιχνιδιού, να έχουν πρόσβαση και να κατεβάσουν περιεχόμενο που θα έχει φτιάξει η κοινότητα, όπως γινόταν μέχρι τώρα αποκλειστικά για το PC.

Τέλος, οι παίκτες θα έχουν μπορούν να πάρουν μέρος είτε σε multiplayer μάχες στο νησί του Everon είτε να δημιουργήσουν τα δικά τους σενάρια για άλλους παίκτες, ως Game Masters.

Το Arma Reforger κυκλοφορεί ήδη σε Early Access σε PC μέσω της πλατφόρμας του Stream, ενώ ταυτόχρονα, οι κάτοχοι Xbox Series X|S θα μπορούν για πρώτη φορά να βιώσουν τον τίτλο μέσω του προγράμματος Xbox Game Preview σε κονσόλες.

Road to #Arma4 is here. Try out Arma Reforger https://t.co/VJsEdT7Jx9 https://t.co/YjK33XhDUP

— Arma Platform (@ArmaPlatform) May 17, 2022

The post Πρώτη ματιά στο Arma Reforger appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα