Ανακοινώθηκε το The Valiant

Η THQ Nordic ανακοίνωσε το The Valiant, ένα ολοκαίνουργιο action-RTS με στοιχεία RPG, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο τίτλος θα μεταφέρει τους παίκτες στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή του 13ου αιώνα, και θα επικεντρώνεται στην τακτική μάχη μεταξύ μικρότερων ομάδων δυνάμεων από ό,τι οι περισσότεροι RTS τίτλοι, χωρίς base building

ή συλλογή πόρων. Αντίθετα, οι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά τις δυνάμεις τους πριν από κάθε αποστολή, κατά τη διάρκεια του campaign, και να αποφασίσουν τι εξοπλισμό και δεξιότητες θα δώσουν σε κάθε ήρωα.

Εκτός του campaign, θα υπάρχει και ένα online multiplayer mode που θα προσφέρει τόσο co-operative όσο και competitive παιχνίδι. Στο Last Man Standing τρεις φίλοι θα μπορούν να παίξουν μαζί και να προσπαθήσουν να κρατήσουν τη θέση τους ενάντια σε κύματα εχθρών, συμπεριλαμβανομένων και boss fights, ενώ το PvP προσφέρει σενάρια 1v1 και 2v2 που βλέπουν τους παίκτες να κερδίζουν πόντους και να ενισχύουν τις δυνάμεις τους.

Μπορείτε να δείτε το announcement και ένα gameplay trailer του τίτλου, παρακάτω.

Το The Valiant αναμένεται να κάνει σύντομα την εμφάνισή του σε Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

The post Ανακοινώθηκε το The Valiant appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα