“Μαζεύει δυνάμεις” για τον επόμενο τίτλο της η Techland

Η Techland, το πολωνικό studio ανάπτυξης πίσω από το Dying Light 2 Stay Human, έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε έναν μεγάλο αριθμό προσλήψεων για να βοηθήσει στην υποστήριξη του νέου, μη ανακοινωμένου, triple-A action RPG ανοιχτού κόσμου που ετοιμάζει.

Ο εν λόγω τίτλος είχε

αποκαλυφθεί ότι ήταν σε ανάπτυξη για πρώτη φορά το 2016, μαζί με το Dying Light 2. Πλέον, με το Dying Light 2 να έχει κυκλοφορήσει, φαίνεται ότι η Techland θέλει να εστιάσει την προσοχή της σε αυτό το νέο IP, ανοίγοντας αρκετές θέσεις εργασίας στην εταιρεία, τις οποίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με όσα έχουμε καταφέρει με το franchise του Dying Light μέχρι στιγμής. Επιπλέον, το ταξίδι μας με το Dying Light 2 Stay Human μόλις ξεκίνησε καθώς σκοπεύουμε να υποστηρίξουμε αυτό το παιχνίδι για τουλάχιστον 5 χρόνια, με το εύρος και το μέγεθός του να ταιριάζουν, αν όχι να υπερβαίνουν, αυτά που παρείχαμε στην κοινότητά μας κατά την υποστήριξη μετά την κυκλοφορία του προκατόχου του”, δήλωσε ο CEO της Techland, Paweł Marchewka.

“Ταυτόχρονα, φιλοδοξία μας είναι να εισαγάγουμε ενα ολοκαίνουργιο IP που θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πλήρως next gen εμπειρία. Ένα νέο έπος φαντασίας που διαδραματίζεται σε έναν εκτεταμένο ανοιχτό κόσμο, που τροφοδοτείται από τις δεξιότητες και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει ως ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, εμποτισμένα με νέες ιδέες, πάθος και δημιουργικότητα”.

Να σημειώσουμε ότι η Techland έχει ήδη φέρει στις τάξεις της τους βετεράνους του The Witcher 3 Karolina Stachyra και Arkadiusz Borowik για να δουλέψουν στην αφήγηση του παιχνιδιού, καθώς και άλλους developers που είχαν δουλέψει στις CD Projekt, Ubisoft, Warner Bros, Arkane Studios, Guerilla Games και People Can Fly.

Τέλος, η Techland δεν είναι σε θέση να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο IP αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον Marchewka, αλλά “ανυπομονούν να το δείξουν στους παίκτες όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή”.

The post “Μαζεύει δυνάμεις” για τον επόμενο τίτλο της η Techland appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα