Ανακοινώθηκε το Diablo Immortal

Για συσκευές iOS και Android.

Στα πλαίσια της Blizzcon 2018 η Blizzard ανακοίνωσε ένα νέο τίτλο Diablo –βέβαια όχι ακριβώς αυτόν που περιμένουν οι φίλοι της σειράς...-, το Diablo Immortal. Ο νέος τίτλος θα αποτελεί ένα mobile MMO/ action-RPG σχεδιασμένο ειδικά για συσκευές με λειτουργικό

iOS και Android.

Τα πρώτα στοιχεία που έγιναν διαθέσιμα για τον τίτλο, είναι ότι θα διαδραματίζεται τη χρονική περίοδο μεταξύ του Diablo II: Lord of Destruction και του Diablo III. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μία από τις έξι διαθέσιμες κλάσεις -Wizard, Barbarian, Demon Hunter, Crusader, Monk και Necromancer- με την κάθε μία από αυτές να προσφέρει διαφορετικές ικανότητες και δυνάμεις. Σύμφωνα με την εταιρεία, το παιχνίδι θα παρέχει μια ζωντανή και συνεχώς εξελισσόμενη εμπειρία gameplay, με την προσθήκη νέων κλάσεων και ιστοριών, καινούργιων αποστολών και νέων αντικειμένων μέσα από τα διάφορα updates που θα γίνονται διαθέσιμα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα cinematic και ένα gameplay trailer για το Diablo Immortal. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια ημερομηνία διάθεσης του τίτλου, αλλά όσοι επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιήσουν προεγγραφή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, DiabloImmortal.com.

mobile
Keywords
Τυχαία Θέματα