Σοβαρό πρόβλημα στην οθόνη του Mate 20 Pro την κάνει πράσινη στις άκρες

Techblog.gr

Όλο και περισσότεροι κάτοχοι του Mate 20 Pro κατακλύζουν forums αναφέροντας πρόβλημα με την οθόνη η οποία πρασινίζει στις άκρες, με τη Huawei να μην έχει πάρει ακόμα θέση σχετικά με το τι προκαλεί αυτό το πρόβλημα καθώς και τις πιθανές λύσεις.

Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται κυρίως όταν το background είναι γκρι

σκούρο ενώ σε άλλες περιπτώσεις όταν έχει λευκές αποχρώσεις και σχετίζεται ακόμα και με τη φωτεινότητα της οθόνης η οποία πρασινίζει έντονα στις άκρες της. Οι χρήστες αναφέρουν ότι το πρόβλημα εμφανίζεται στα Mate 20 Pro που έχουν οθόνη κατασκευασμένη από την LG ενώ όσα έχουν οθόνη από την εταιρεία BOE δεν παρουσίαζουν το παραμικρό.

Υπάρχουν χρήστες που αναφέρουν ότι η εμφάνιση του πράσινου χρώματος γίνεται όλο και πιο έντονη όσο περνάνε οι μέρες και ενδεχομένως να έχει να κάνει με την κόλλα που χρησιμοποιεί η Huawei στην οθόνη, με τους κατόχους των Mate 20 Pro να έχουν ήδη φτιάξει το hashtag #gluegate. Πρέπει να αναφέρουμε πως το πρόβλημα αυτό έχει εμφανιστεί και σε άλλα smartphone στο παρελθόν.

Τέλος, υπήρξε μια τοποθέτηση σχετικά με το πρόβλημα αυτό, με τη Huawei να ξεκαθαρίζει πως η δήλωση αυτή έγινε από έναν Community Forum Manager της Huawei στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι από την ίδια την εταιρεία, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας και να μάθουμε τι προκαλεί το πρόβλημα στην οθόνη αλλά και το τι πρέπει να κάνουν όσοι το αντιμετωπίζουν.

Keywords
Αναζητήσεις
mate 20 pro πρασινη οθονη
Τυχαία Θέματα