Το Warcraft III: Reforged είναι γεγονός

Το remaster που όλοι ζητούσαν!

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τη φετινή Blizzcon για τους φίλους των strategy παιχνιδιών, αφού η Blizzard ανακοίνωσε το Warcraft III: Reforged. Πρόκειται για ένα remaster του κλασικού και αγαπημένου Warcraft III, με νέα visuals για κάθε ήρωα και μονάδα, καθώς και για όλα τα κτίρια και το περιβάλλον.

Το Warcraft III:

Reforged είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο, αφού θα περιλαμβάνει τις 62 αποστολές του campaign, τις 4 διαφορετικές φυλές, κάθε μία με τις δικές τις στρατηγικές, μονάδες και ήρωες. Παράλληλα, θα περιλαμβάνει το υλικό των Reign of Chaos και Frozen Throne expansions, ενώ έχουν γίνει αλλαγές στο gameplay ώστε αυτό να είναι πιο σύγχρονο. Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, αφού το Warcraft III: Reforged θα έχει matchmaking για online μάχες, ενώ θα υποστηρίζει και custom games, γεγονός που κάνει πιθανή την επιστροφή του DOTA, του custom game που γέννησε ένα ολόκληρο είδος.

Η κυκλοφορία του Warcraft III: Reforged αναμένεται μέσα στο 2019, ενώ αυτό θα γίνει διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με την απλή να κοστίζει $29.99, ενώ η Spoils of War θα κοστίζει $39.99 και θα έρχεται με in-game περιεχόμενο για άλλους τίτλους της Blizzard.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα