Ανακοινώθηκε επίσημα το Hot Wheels Unleashed

Η Mattel και η Milestone ανακοίνωσαν ότι το Hot Wheels Unleashed, για το οποίο είχαμε πρωτομάθει στα μέσα Φεβρουαρίου, θα κάνει την εμφάνισή του σε οικιακές κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στον Σεπτέμβριο του 2021, έχοντας ως στόχο να προσφέρει συναρπαστικές arcade racing συγκινήσεις βασισμένες στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών, με drifting, boosting, jumping και crashing συγκινήσεις, στις κλασικές πορτοκαλί διαδρομές των Hot Wheels.

Εκτός από τα single player modes, το Hot Wheels Unleashed θα περιλαμβάνει επίσης online και offline multiplayer αγώνες, με υποστήριξη για local split-screen. “Τα Hot Wheels έχουν ως στόχο να ενθαρρύνουν τα ‘ανήσυχα πνεύματα’ και το Hot Wheels Unleashed φέρνει τον παραπάνω στόχο στη ζωή για παίκτες όλων των ηλικιών”, δήλωσε ο Andrew Chan της Mattel. “Η τεχνογνωσία της Milestone στην ανάπτυξη racing παιχνιδιών, μας επιτρέπει να μετατρέψουμε το brand Hot Wheels σε μια συναρπαστική εμπειρία για κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τόσο για τους ήδη fans των Hot Wheels όσο και για τους gamers που μπορεί να ανακαλύψουν ξανά τo εμβληματικό brand”.

Προσφέροντας την ευκαιρία να παίξετε με τα αυτοκίνητα Hot Wheels «σαν να ήταν die-cast παιχνίδια (κοινώς, τα κλασικά αυτοκίνητα που είχαμε όλοι μας)», το Hot Wheels Unleashed θα διαθέτει αγώνες «γεμάτους αδρεναλίνη» και διάφορα οχήματα με μοναδικά χαρακτηριστικά και επίπεδα σπανιότητας για παραμετροποίηση με μια σειρά από skins. Θα διαθέτει επίσης έναν Track Editor, οπότε οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν τις δίκες τους διαδρομές και να τις μοιραστούν στο διαδίκτυο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer της ανακοίνωσης του Hot Wheels Unleashed.

Το Hot Wheels Unleashed θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Για όσους προχωρήσουν σε προπαραγγελία του τίτλου, θα λάβουν ως bonus το “Beefed Up Pack”.

The post Ανακοινώθηκε επίσημα το Hot Wheels Unleashed appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over