H EA “τράβηξε την πρίζα” του Anthem

Μετά από περίπου ένα χρόνο προσπάθειας ανάνηψης του Anthem μέσω μιας “εσωτερικής αναθεώρησης”, η EA και η BioWare αποφάσισαν να σταματήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη του τίτλου και να προχωρήσουν σε άλλα projects που έχουν.

Σε μια ανακοίνωση που γράφτηκε και ανέβηκε στην σελίδα της Bioware από τον executive producer του τίτλου, Christian Dailey, εξηγεί ότι η απόφαση να σταματήσουν να δουλεύουν πάνω στο Anthem (Anthem NEXT), οφείλεται

στις επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19 σε συνδυασμό με την επιθυμία να επικεντρωθούν πάνω σε άλλα projects της BioWare που τρέχουν, όπως τους νέους τίτλους Dragon Age και Mass Effect.

“Το 2020 ήταν μια χρονιά διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη και ενώ συνεχίζουμε να σημειώνουμε πρόοδο σε όλα τα game projects μας στη BioWare, η εργασία από το σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας είχε αντίκτυπο στην παραγωγικότητά μας και όλα όσα είχαμε σχεδιάσει ως studio πριν από το COVID-19, δεν μπορούν να επιτευχθουν χωρίς να ασκηθεί υπερβολική πίεση στις ομάδες μας.

Ξέρω ότι αυτό θα είναι απογοητευτικό για την κοινότητα των παικτών του Anthem που ήταν ενθουσιασμένοι να δουν τις βελτιώσεις στις οποίες εργαζόμασταν. Είναι επίσης απογοητευτικό για την ομάδα που έκανε εξαιρετική δουλειά. Και για μένα προσωπικά, το Anthem είναι αυτό που με έφερε στη BioWare, και τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξαν μερικές από τις πιο απαιτητικές και ικανοποιητικές εμπειρίες της καριέρας μου”.

Η ανάπτυξη παιχνιδιών είναι δύσκολη. Οι αποφάσεις σαν αυτές δεν είναι εύκολες. Προχωρώντας μπροστά, πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας ως studio και να ενισχύσουμε τους επόμενους Dragon Age και Mass Effect τίτλους, ενώ συνεχίζουμε να παρέχουμε ποιοτικά update στο Star Wars: The Old Republic.

Το Anthem είναι διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

The post H EA “τράβηξε την πρίζα” του Anthem appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα