Ανακοινώθηκαν τα πρώτα extra για το Resident Evil 2

Αρχικά για την αγορά της Ιαπωνίας.

Η Capcom ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια ενός live stream που πραγματοποίησε, ότι το νέο Resident Evil 2 θα λάβει ένα νέο game mode καθώς και κάποιες στολές για τον Leon και την Claire, που θα είναι βασισμένες στην original έκδοση

του τίτλου.

Αρχικά οι στολές θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία ως μέρος ενός promotional DLC κατά την ημερομηνία διάθεσης του τίτλου, προτού γίνουν διαθέσιμες δωρεάν για όλους στις 22 Μαρτίου. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση για το πότε οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν τη διάθεσή τους στη Δύση, αν και λογικά θα πρέπει να μιλάμε για την ίδια περίοδο.

Έπειτα, η Capcom αποκάλυψε ένα νέο post-launch mode με την ονομασία “The Ghost Survivors”, όπου οι παίκτες θα μπορούν να ζήσουν μια αρκετά πιο χαλαρή έκδοση της ιστορίας του τίτλου, ως ένας από τους διάφορους playable χαρακτήρες όπως ο Robert Kendo. Το παραπάνω mode θα είναι δωρεάν και θα κυκλοφορήσει υπό τη μορφή επεισοδίων. Δυστυχώς, η Capcom δεν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το mode.

Το νέο Resident Evil 2 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 25 Ιανουαρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review που ετοιμάσαμε.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα