Τέλη Μαρτίου η διάθεση του Outward

Ένα open-world, survival RPG για κονσόλες και PC.

Όπως έκαναν γνωστό οι Deep Silver και Nine Dots -publisher και developer αντίστοιχα- το Outward, ένα "hardcore fantasy RPG", θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 26 Μαρτίου για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές (μέσα από την πλατφόρμα

του Steam). Μαζί με την παραπάνω ανακοίνωση, οι δυο εταιρείες δημοσίευσαν ένα trailer, που εστιάζει στη δυσκολία, τη λεπτομέρεια και τον τρόπο που το παιχνίδι προσπαθεί να εκπληρώσει το σκοπό του.

Το Outward θα είναι ένα open-world fantasy παιχνίδι με "λεπτομερή εξομοίωση". Σε αυτό, οι παίκτες θα αναλαμβάνουν το ρόλο του αληθινού κατοίκου ενός αχανούς κόσμου που χρειάζεται βιολογική συντήρηση και αυτοάμυνα ενάντια στο σκληρό και ανελέητο περιβάλλον. Αυτές οι πτυχές της εξομοίωσης επεκτείνονται επίσης στην αναπαράσταση της μαγείας στο παιχνίδι ως μια περίπλοκη διαδικασία τελετουργικών που απαιτούνται για την επίκληση υπερφυσικών δυνάμεων.

Το trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, παρουσιάζει έναν πλούσιο, φαντασιακό κόσμο καθώς και τα διάφορα εμπόδια που θα συναντήσουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους στο μυστικιστικό περιβάλλον. Ως φυσιολογικοί άνθρωποι, οι παίκτες θα υφάνουν τη δική τους μοίρα ενάντια σε μια ποικιλία κινδύνων, τόσο μαγικών όσο και φυσικών. Η έκθεση στα στοιχεία της φύσης μπορεί εξίσου να σκοτώσει τον παίκτη, όσο και τα τέρατα που περιφέρονται στον κόσμο. Για να επιβιώσουν, θα πρέπει να εξελίξουν και να μάθουν το χειρισμό των περίπλοκων όπλων του παιχνιδιού, των παγίδων και της μαγείας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Outward θα υποστηρίζει τοπικό και online multiplayer δύο παίκτων σε split-screen. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει σε δύο φίλους να μοιραστούν το ταξίδι γνωρίζοντας πως έχουν τουλάχιστον ένα σύμμαχο στο πλευρό τους.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέλη Μαρτίου, Outward,teli martiou, Outward