Η Apple διορθώνει μια σειρά από σφάλματα στο λειτουργικό των συσκευών της

Techblog.gr

Ο χρόνος είναι πολύτιμος αυτές τις μέρες για πολλούς κατόχους προϊόντων Apple και αυτό γιατί θα χρειαστεί να κάνουν πολλές ενημερώσεις σε περίπτωση που ζουν βαθιά στο οικοσύστημα της Apple.

Η Apple κυκλοφόρησε ενημερώσεις που αντιμετωπίζουν μια σειρά ζητημάτων για το iOS, σε macOS, tvOS, watchOS και HomePod. Για τους χρήστες iPhone

και iPad, το iOS 12.1.3 απευθύνεται κυρίως σε συγκεκριμένα αλλά ενοχλητικά σφάλματα. Θα αποτρέψει στις φωτογραφίες να εμφανίζουν “artifacts” όταν τα στέλνετε από κοινόχρηστο στοιχείο, θα εμποδίζει ορισμένα συστήματα αυτοκινήτου CarPlay να αποσυνδέονται από τα νεότερα κυρίως iPhones και επίσης θα επιλύουν τις παραμορφώσεις ήχου αν χρησιμοποιείτε εξωτερικές συσκευές εισόδου ήχου με το πιο πρόσφατο iPad Pro. Επίσης, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα κύλισης των εικόνων στο Messages όταν επιλέγει να πάει στις “Λεπτομέρειες”.

Οι ιδιοκτήτες HomePod, εν τω μεταξύ, θα μπορούν αν θέλουν να ενημερώσουν το ASAP. Το update λύνει θέματα που θα μπορούσαν να αναγκάσουν το “έξυπνο ηχείο” να επανεκκινήσει ή να απενεργοποιήσει το Siri.

Άλλες ενημερώσεις δεν είναι τόσο δραματικές. Το MacOS 10.14.3 εξοικονομεί χρόνο όταν χρησιμοποιείτai το Kerberos TGT για μια σύνδεση ανταλλαγής αρχείων, ενώ το tvOS και το watchOS έχουν λάβει περισσότερες γενικές βελτιώσεις και διορθώσεις διαφόρων σφαλμάτων. Η Apple προσπαθεί από ό,τι φαίνεται να επιλύσει από την αρχή του έτους, θέματα που απασχολούσαν σημαντικό μερίδιο των πελατών της.

Να επισημάνουμε τέλος ότι οι ενημερώσεις αφορούν και τους χρήστες Apple TV και MAC υπολογιστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα