Αλλαγή στην περίοδο διάθεσης του Atomic Heart

Το Atomic Heart, το σουρεαλιστικό action-RPG πρώτου προσώπου, βγήκε από το παράθυρο κυκλοφορίας του 2022 και μεταφέρθηκε στο γενικό παράθυρο “Winter”, καθώς η δημιουργός του, η Mundfish, προσπαθεί να γυαλίσει και να προσφέρει στο κοινό «έναν τίτλο υψηλής ποιότητας». Μια πιο συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεια.

Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι η Focus Entertainment θα συνεργαστεί με την Mundfish για να εκδόσει το Atomic Heart

εκτός των περιοχών της CIS (Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών: Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Καζακστάν, Κιργιζιστάν, Μολδαβία, Ρωσία, Τατζικιστάν και Ουζμπεκιστάν) και της Ασίας, όταν τελικά κυκλοφορήσει.

“Πριν από πέντε χρόνια, όταν ιδρύσαμε το studio, θέσαμε ως στόχο να δημιουργήσουμε ένα προϊόν παγκόσμιας κλάσης που θα μπορούσε να εκτιμηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mundfish, Robert Bagratuni.

“Και τώρα, όταν το διακύβευμα είναι τόσο υψηλό όσο ποτέ, είμαστε επιτέλους έτοιμοι να απελευθερώσουμε τη δυναμική που έχουμε συσσωρεύσει αυτά τα χρόνια”, πρόσθεσε. “Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι να οδεύουμε προς την κυκλοφορία με έναν τόσο έμπειρο εκδότη , και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η Focus Entertainment θα κάνει την επερχόμενη κυκλοφορία του παιχνιδιού πραγματικά εξαιρετική”.

Το Atomic Heart θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S και Xbox One ως Day One Xbox Game Pass τίτλος, όπως επίσης και για PlayStation 4, PlayStation 5 και PC κάποια στιγμή αυτόν τον χειμώνα στις αρχές του 2023, κατά πάσα πιθανότητα.

The post Αλλαγή στην περίοδο διάθεσης του Atomic Heart appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα