Νέα ενημέρωση λογισμικού συστήματος για το PS5

Όπως έκανε γνωστό η Sony μέσω ενός blog post, μια νέα ενημέρωση λογισμικού συστήματος για το PS5 θα αρχίσει να είναι διαθέσιμη για τους κατόχους PS5 από την Τετάρτη 07/09/22. Οι περισσότερες αλλαγές που φέρνει η νέα αυτή ενημέρωση ήταν ήδη σε δοκιμαστική μορφή στη beta του system software,

η οποία κυκλοφόρησε στα μέσα του καλοκαιριού.

Έτσι, μεταξύ άλλων, μέσα στη λίστα με τις προσθήκες που θα φέρει το νέο System software update υπάρχει και μια προσθήκη την οποία ζητούσε εδώ και καιρό μεγάλο μέρος της κοινότητας του PlayStation και ειδικότερα όσοι χρησιμοποιούν monitors. Πλέον, θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής για HDMI Video Output σε 1440p, κάτι το οποίο δεν υποστήριζε η κονσόλα της Sony μέχρι σήμερα.

Η νεότερη ενημέρωση για τις κονσόλες της Sony, μεταξύ άλλων αλλαγών, θα φέρει και τις λίστες παιχνιδιών, καθώς και λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως και τη δυνατότητα υποβολής αιτήματος κοινής χρήσης οθόνης από έναν φίλο, την εύκολη προβολή των προφίλ νέων φίλων καθώς και τη λήψη ειδοποίησης με σκοπό να μας βοηθήσουν να συμμετάσχουμε στο παιχνίδι ενός φίλου πιο γρήγορα μέσω μιας συνομιλίας σε πάρτι. Πλέον, θα μπορούμε να συγκρίνουμε τον ήχο 3D και τον στερεοφωνικό ήχο στην ίδια οθόνη και να αποκτήσουμε πιο εύκολη πρόσβαση σε δραστηριότητες σε εξέλιξη μέσω του game hubs.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που προστίθεται είναι η δυνατότητα αναζήτησης περιεχομένου στο YouTube μέσω της Φωνητικής Εντολής. Από οπουδήποτε στο PS5, ακόμη και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορούμε να πούμε “Γεια PlayStation, βρες [λέξη-κλειδί] στο YouTube”. Η εφαρμογή YouTube θα ανοίξει και θα εμφανιστούν σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Μέσω της παραπάνω ανακοίνωσης για την ενημέρωση του λογισμικού για το PS5, μάθαμε επίσης πως η Sony, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει σύντομα νέες προσθήκες και για την εφαρμογή του PS App για android συσκευές και iOS, οι οποίες αναμένεται να έρθουν σταδιακά σε όλους τους κατόχους της εφαρμογής μέσα στον Σεπτέμβριο.

Οι νέες προσθήκες στην εφαρμογή για τα κινητά θα μας δίνουν την δυνατότητα να ξεκινήσουμε μια περίοδο λειτουργίας PS Remote Play μέσω της εφαρμογής του PS αλλά και να κάνουμε αίτημα κοινής χρήσης οθόνης.

The post Νέα ενημέρωση λογισμικού συστήματος για το PS5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα