Ανακοίνωση του Firewall Ultra

Η First Contact Entertainment, ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα sequel του πετυχημένου τίτλου για το PSVR, Firewall Zero Hour. Το sequel του παιχνιδιού θα τιτλοφορείται “Firewall Ultra” και αναπτύσσεται αποκλειστικά για το PSVR2 της Sony, ενώ θα εκμεταλλεύεται πλήρως κάθε νέα και δυνατότητα που διαθέτει το PSVR2.

Πολλοί από τους χάρτες από το πρώτο παιχνίδι

θα επιστρέψουν, αλλά θα έχουν αρκετές αλλαγές και νέες περιοχές. Δεδομένου ότι το PSVR2 προσφέρει πολύ υψηλότερο επίπεδο οπτικής πιστότητας λόγω της υποστήριξης 4K HDR, έχουν ανακατασκευάσει πλήρως όλα τα μοντέλα χαρακτήρων αλλά και τα διάφορα στοιχεία των χαρτών που επιστρέφουν στον νέο τίτλο.

Όπως δήλωσε ο Frank Marm, community manager του τίτλου: «Θα υπάρξουν επίσης νέες τοποθεσίες και νέοι χαρακτήρες, αλλά δεν θα μπορούσαμε να ετοιμάζουμε ένα νέο παιχνίδι Firewall, χωρίς τα όπλα και τον εξοπλισμό που έγιναν γνωστά στον πρώτο μας τίτλο και τα οποία αυτή τη φορά διαθέτουν ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο προσαρμογής».

Ο τίτλος θα υποστηρίζεται μετά την κυκλοφορία με νέους χαρακτήρες, χάρτες και όπλα, μέσω live service μοντέλου. Υπενθυμίζουμε πως το Firewall Zero Hour υποστηρίχτηκε για 10 σεζόν, κάτι το οποίο υποδεικνύει πως η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου έχει αποκομίσει ήδη μια εμπειρία από live service λογική, αλλά και ότι μπορεί να διαχειριστεί το όλο εγχείρημα.

Το Firewall Ultra χρησιμοποιεί όλες τις νέες λειτουργίες που υπάρχουν, βασισμένες στο PlayStation VR2 Sense Technology, όπως η παρακολούθηση ματιών, η οποία δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάσσουμε διαισθητικά όπλα και να εμφανίζουμε δείκτες HUD μέσω των καμερών που είναι ενσωματωμένες στο PSVR2 headset.

Λειτουργώντας σε ανάλυση 4K και χρησιμοποιώντας HDR, το παιχνίδι θα έχει FOV 110 μοιρών, παρακολούθηση ματιών, ανίχνευση αφής με δάχτυλα, σύντομους χρόνους φόρτωσης και υποστήριξη για τις προσαρμοσμένες σκανδάλες και την απτική ανάδραση. Επίσης, θα «τρέχει» σε dedicated servers ενώ παράλληλα θα περιλαμβάνει μια ξεχωριστή PvE εμπειρία.

Τέλος, αν και ακόμη δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για τον επερχόμενο VR τίτλο, η ομάδα ανάπτυξης υποσχέθηκε πως σύντομα θα δώσει νέες λεπτομέρειες.

The post Ανακοίνωση του Firewall Ultra appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα