Τα νέα της Night City και του Cyberpunk 2077

Μετά από καιρό είχαμε ένα ακόμα Night City Wire από τη CD Projekt RED για να μάθουμε για το μέλλον του Cyberpunk 2077. Μεγάλη βάση δόθηκε στην αναμενόμενη κυκλοφορία του Cyberpunk: Edgerunners αλλά η εταιρεία δεν έμεινε μόνο εκεί. 

Το Edgerunners είναι η καινούργια σειρά/anime που θα προβληθεί στο Netflix μέσα στο μήνα που διανύουμε.

Συγκεκριμένα, στις 13 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τα δέκα επεισόδια της σειράς. Αυτή θα μας μεταφέρει στη ζωή του David, ενός street kid που μπαίνει στους Edgerunners, μία ομάδα μισθοφόρων της Night City. Το anime δημιουργήθηκε από το Studio Trigger, με σενάριο από την ίδια τη CD Projekt RED και αξίζει να σημειωθεί ότι τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο γνωστός από τα Silent Hill και The Medium, Akira Yamaoka. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του anime, η CD Projekt θα προσθέσει στο παιχνίδι κάποια αντικείμενα αλλά και μία αποστολή -που θα έχουν άμεση σχέση με τη σειρά- μέσω ενός update για το Cyberpunk 2077 που θα μπορούμε να το κατεβάσουμε από σήμερα. 

Σειρά είχε μία μικρή συνέντευξη με τον Gabriel Amatangelo, ο οποίος είναι πλέον ο σκηνοθέτης του Cyberpunk 2077. Ο Amatangelo μίλησε για τα μελλοντικά σχέδια που έχει η ομάδα του για τον τίτλο, με τη μεγάλη αποκάλυψη να ακούει στο όνομα “Phantom Liberty”. Μιλάμε για το μεγάλο expansion που όλοι περιμένουμε από τη CD Projekt RED για το Cyberpunk 2077. Αλλά πρώτα ας δούμε τι καινούργιο θα φέρει το επόμενο μεγάλο patch του τίτλου -1.6- που κυκλοφορεί άμεσα. 

Σε αυτό θα έχουμε κάτι που περιμένουν οι παίκτες του τίτλου εδώ και καιρό, το transmog. Μιλάμε για τη δυνατότητα να μπορούμε να αλλάξουμε την εξωτερική εμφάνιση των outfits του χαρακτήρας μας αλλά να μην αλλάζουν τα χαρακτηριστικά και τα buffs/debuffs που παίρνουμε σύμφωνα με τα outfits αυτά. Επιπλέον, θα μπορούμε να αλλάζουμε την εξωτερική μας εμφάνιση στους ripperdocs, τους γιατρούς της Night City. Το Xbox Series S θα έχει μία ακόμα επιλογή για play mode στα settings του τίτλου, όπως ζήτησε η κοινότητα του παιχνιδιού -σύμφωνα με τον Amatangelo. Μαζί με τις αλλαγές που μας γνωστοποιήθηκαν από τον σκηνοθέτη γι’ αυτό, είναι μελλοντικά και ο ολικός επαναπροσδιορισμός του συστήματος της Αστυνομίας στην πόλη -χωρίς όμως να μας δίνονται πολλά στοιχεία για το θέμα- καθώς και το σύστημα μάχης όταν είμαστε μέσα σε κάποιο όχημα. Τέλος, μάθαμε ότι αυτό το update του τίτλου θα είναι και το τελευταίο μεγάλο update για τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς (PlayStation 4 και Xbox One). Αναλυτική λίστα με τα καινούργια στοιχεία του update μπορείτε να δείτε στο επίσημο site του Cyberpunk 2077.

Προχωρώντας ακόμα πιο πολύ στο μέλλον του Cyberpunk 2077, μάθαμε για το μεγάλο story expansion του τίτλου. Αυτό ονομάζεται “Phantom Liberty” και όπως μπορούμε να δούμε από το trailer του, έχει να κάνει με την Αμερικανική Κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, η περιγραφή του βίντεο στο YouTube μιλάει για ένα spy-thriller expansion που θα μας μεταφέρει σε μία ολοκαίνουργια περιοχή της Night City. Ο Keanu Reeves επιστρέφει στον ρόλο του ως John Silverhand, γράφοντας καινούργιους διαλόγους για τον χαρακτήρα του. Δυστυχώς, η εταιρεία δεν έδωσε ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, με το 2023 απλά να δεσπόζει στο τέλος του trailer. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, το εν λόγω expansion δεν θα κυκλοφορήσει στις παλιές κονσόλες.

Ολόκληρο το Night City Wire: Edgerunners Special μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Το review μας για το Cyberpunk 2077 μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

The post Τα νέα της Night City και του Cyberpunk 2077 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα