Άκρως επιτυχημένο τo Hitman 3 για την IO Interactive

Το Hitman 3 είναι ήδη κερδοφόρο, όπως ανακοίνωσε η IO Interactive στο GamesIndustry.biz. Να θυμίσουμε ότι ο stealth τίτλος έγινε διαθέσιμος την περασμένη εβδομάδα, καταφέρνοντας να βρεθεί αμέσως στην κορυφή των charts του Ηνωμένου Βασιλείου και να “επιστρέψει” στην εταιρεία το κόστος της ανάπτυξης του σε λιγότερο από επτά ημέρες.

“Ήμασταν πραγματικά ευχαριστημένοι με το ταξίδι του Hitman

3”, αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της IO Interactive, Hakan Abrak. “Ήταν μια σχέση αγάπης μεταξύ των fan μας και όλων στο studio. Ως developer και publisher, είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που μπορούμε να πούμε ότι το Hitman 3 είναι ήδη κερδοφόρο. Έχουμε ανακτήσει το συνολικό κόστος του project σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Αυτό μας βάζει σε ένα πολύ καλό σημείο και μας επιτρέπει να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση στα φιλόδοξά μας σχέδια για μελλοντικά projects”.

Το Hitman 3 είναι ο πρώτος πλήρης τίτλος της σειράς που έγινε self-published από το studio, με τον Abrak να αναφέρει στο GamesIndustry.biz ότι η διατήρηση του marketing και των δημοσίων σχέσεων κοντά στην ομάδα ανάπτυξης ήταν ένα τεράστιο όφελος.

“Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι που οι παίκτες θα λατρέψουν και να το φέρουμε σε αυτούς με τον πιο άμεσο δυνατό τρόπο. Aναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από την IO Interactive. Έχοντας αυτό το focus από νωρίς, μας κράτησε σε μια πορεία που όλοι πιστεύαμε. Όλοι στο στούντιο ήταν πίσω από το όραμα για το παιχνίδι και γνωρίζουν το σύμπαν του Hitman καλύτερα από οποιονδήποτε.

Αυτός ο συνδυασμός μας κάνει πολύ αποτελεσματικούς ως publisher επειδή έχουμε τις ομάδες που ασχολούνται με τη δημιουργία και την ανάπτυξη να συνεργάζονται στενά με τις αντίστοιχες ομάδες του publishing και του marketing καθ’ όλη την διάρκεια του project. Χρειαζόμαστε αυτή τη συνεργασία γιατί όλοι θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ποιοτικό προϊόν”.

The post Άκρως επιτυχημένο τo Hitman 3 για την IO Interactive appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα