Το Project 007 θα είναι το πρώτο μιας τριλογίας “James Bond”

Με το Hitman III να φέρνει ένα τέλος στην «World of Assassination» τριλογία της IO Interactive, φαίνεται ότι η δημιουργός θέλει να ξεκινήσει μια άλλη τριλογία με το επερχόμενο Project 007 της, το οποίο θα μπορούσε να είναι το πρώτο κεφάλαιο σε μια σειρά από νέους τίτλους James Bond.

Σύμφωνα με τον Hakan Abrak, Studio Director,

το Project 007 θα μπορούσε «εύκολα» να είναι το πρώτο μέρος σε ένα arc τριών παιχνιδιών. “Μας έχει επιτραπεί να δημιουργήσουμε τον δικό μας ψηφιακό Bond, ο οποίος δεν πρόκειται να βασιστεί σε κάποιο ηθοποιό που έχει υποδυθεί τον Bond”, δήλωσε ο Abrak στο Δανέζικο site DR. “θα προσφέρουμε μια εντελώς πρωτότυπη ιστορία, και μπορεί κανείς να φανταστεί εύκολα ότι θα μπορούσε να βγει μια τριλογία από αυτήν”.

Ο Abrak σημείωσε επίσης ότι μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την EON Productions και τη MGM -ιδιοκτήτες του James Bond license-, η Barbara Broccoli της EON Productions εξέφρασε ότι οι προηγούμενες video games προσπάθειες στο franchise δεν ήταν “αρκετά άξιες”, απλώς περιέχοντας “βία για χάρη της βίας”. Οπότε προφανώς η IO Interactive θα ακολουθήσει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, συμφώνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για το Project 007, το εν λόγω project θα είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της IO, καθώς υπάρχουν πλάνα για διπλασιασμό του ανθρώπινου δυναμικού του studio από 200 άτομα που υπάρχουν τώρα, σε πάνω από 400 άτομα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Με το παιχνίδι της IO να μην βασίζεται σε κάποιον υπάρχοντα James Bond, το studio ανάπτυξης φαίνεται να δημιουργεί το δικό του μοναδικό πλάνο για το Project 007, κάτι που, δεδομένης της πολύ καλής πορείας του Hitman III, μόνο ως θετικό μπορεί να θεωρηθεί.

The post Το Project 007 θα είναι το πρώτο μιας τριλογίας “James Bond” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα