Νέο Developer Diary για το Ghosts ‘n Goblins Resurrection

Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο developer diary για το Ghosts ‘n Goblins Resurrection, κατά τη διάρκεια του οποίου μπορούμε να ακούσουμε τον Peter Fabiano, producer του τίτλου, να μιλά για το art style και τα abilities του παιχνιδιού.

Το Ghosts ‘n Goblins Resurrection σηματοδοτεί την επιστροφή της σειράς, η οποία έκανε το ντεμπούτο της πριν από 35 χρόνια. Αποτίνοντας

φόρο τιμής στα Ghosts ‘n Goblins και Ghouls’ n Ghosts, ο νέος τίτλος συνδυάζει το action platforming gameplay του franchise με story-book γραφικά και επίπεδα γεμάτα με νέα εμπόδια και υψηλή πρόκληση.

Το Ghosts ‘n Goblins Resurrection θα ακολουθήσει για άλλη μια φορά τον γενναίο ιππότη Arthur καθώς τρέχει, πηδά και μάχεται μέσα από τα τρομακτικά επίπεδα του Demon Realm, ενός δαιμονικού κόσμου φαντασίας. Ο Arthur πρέπει να ξεπεράσει αμέτρητους εχθρούς, στην προσπάθειά του να σώσει την πριγκίπισσα από τα χέρια του Demon Lord. Οι γενναίοι ιππότες θα πρέπει να προχωρήσουν με ιδιαίτερη προσοχή καθώς θα τους περιμένουν τρομακτικοί κίνδυνοι, συμπεριλαμβανομένων γνωστών εχθρών όπως Zombie, Skeleton Murderer, Pigman και Red Arremer.

Το Ghosts ‘n Goblins Resurrection αναμένεται να κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch μέσω του Nintendo eShop στις 25 Φεβρουαρίου.

The post Νέο Developer Diary για το Ghosts ‘n Goblins Resurrection appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα