Trailer για το Expansion Pass του Xenoblade Chronicles 2

Ταξίδι στο ηρωικό παρελθόν.

Η Nintendo και η Monolith δημοσίευσαν ένα ολοκαίνουριο trailer για το Expansion Pass του Xenoblade Chronicles 2, το οποίο προσθέτει νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι (αποστολές, Λεπίδες και modes) και αναμένεται πολύ σύντομα να εισάγει το μεγάλο πακέτο επέκτασης (expansion) της ιστορίας του παιχνιδιού.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το νέο πακέτο επέκτασης φέρει την ονομασία Torna – The Golden Country και αναμένεται να μας

ταξιδέψει στο παρελθόν, 500 χρόνια πριν από τα γεγονότα του βασικού παιχνιδιού. Οι παίκτες θα πολεμήσουν στο πλευρό αγαπημένων χαρακτήρων που γνώρισαν στο πρώτο παιχνίδι, θα μάθουν περισσότερα για το lore του παιχνιδιού αλλά και θα βιώσουν τα γεγονότα που οδήγησαν στην πτώση της Torna και το σχηματισμό του πυρήνα Οδηγών που γνωρίσαμε στο κυρίως παιχνίδι. Παράλληλα, το πακέτο επέκτασης θα εισάγει νέες Λεπίδες στο παιχνίδι, με τους Shulk και Fiora από το πρώτο παιχνίδι της σειράς Xenoblade Chronicles να κάνουν την εμφάνισή τους στο νέο Battle Challenge Mode.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του Expansion Pass παρακάτω. Να θυμίσουμε πως το πακέτο επέκτασης Torna – The Golden Country θα διατεθεί δωρεάν στις 14 Σεπτεμβρίου για τους κατόχους του Expansion Pass, αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Οι ενδιαφερόμενοι παίκτες που δεν προμηθεύτηκαν το Expansion Pass θα μπορούν να το αγοράσουν μεμονωμένα μέσω του Nintendo eShop, ενώ μα εβδομάδα μετά, στις 21 Σεπτεμβρίου, το Torna – The Golden Country θα γίνει διαθέσιμο στην αγορά και σε φυσική μορφή.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα