Τα οικονομικά αποτελέσματα της Capcom

Και "υψηλές προσδοκίες" για Devil May Cry 5 και Resident Evil 2.

Πριν από λίγες ώρες η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα τα οικονομικά αποτελέσματά της για το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2018-2019, το οποίο ξεκίνησε την 1η Απριλίου και έκλεισε την 31η Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Όπως

προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν, το πρώτο τρίμηνο έκλεισε με θετικά πρόσημα για την Capcom, αφού οι συνολικές πωλήσεις προϊόντων παρουσίασαν άνοδο της τάξεως του 46.5%, ενώ τα καθαρά κέρδη για την εταιρεία κυμαίνονται σε ένα ποσό που αγγίζει επίπεδα αύξησης 550.8% και αποτελεί το πλέον προσοδοφόρο οικονομικό τρίμηνο που έχει σημειωθεί ποτέ στα χρονικά λειτουργίας της εταιρείας.

Ανάμεσα στους τίτλους της εταιρείας που διατέθηκαν το διάστημα αυτό, περίοπτη θέση κατέχουν τα Monster Hunter World, με πωλήσεις της τάξεως των 8.3 εκατομμυρίων τεμαχίων, με τα Street Fighter 30th Anniversary Collection και Mega Man Legacy Collections να έχουν πετύχει "ικανοποιητικές" και "δυνατές πωλήσεις" στο σύνολό τους.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με δηλώσεις από εκπροσώπους της ίδιας της Capcom, η εταιρεία θρέφει μεγάλες προσδοκίες για την πορεία δύο τίτλων που αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός του τελευταίου τριμήνου του τρέχοντος οικονομικού έτους, το Devil May Cry 5 αλλά και το remake του Resident Evil 2. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως το Devil May Cry 5 αναμένεται να διατεθεί εντός της ερχόμενης άνοιξης, ενώ το Resident Evil 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου του 2019 για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα