Σημαντική ενδυνάμωση της Playground Games

Δημιουργία ομάδας με πρώην στελέχη των BioWare, Rocksteady & Ninja Theory.

Όπως έγινε γνωστό η Playground Games έχει ξεκινήσει να στελεχώνει ένα δεύτερο studio με μια σειρά από σημαντικές προσλήψεις, που περιλαμβάνουν άτομα με εντυπωσιακή εμπειρία. Αρχικά, να θυμίσουμε ότι η Playground Games έχει αναλάβει να δημιουργήσει ένα νέο action RPG,

με τις φήμες να αναφέρουν ότι θα είναι ένα reboot του Fable- και επειδή έχει εμπειρία μόνο στη δημιουργία racing τίτλων (και, συγκεκριμάνε, στη σειρά Forza Horizon), έχει προχωρήσει στη σύσταση ενός δεύτερου studio-ομάδας ανάπτυξης σε διαφορετικό χώρο, με πρόσωπα που είχαν εργαστεί κατά το παρελθόν σε τίτλους όπως οι Metal Gear Solid, GTA 5 και άλλα "ΑΑΑ" παιχνίδια ανοικτού κόσμου.

Σύμφωνα με το GamesIndustry, στη δεύτερη ομάδα έχουν προστεθεί ακόμα περισσότεροι ταλαντούχοι και έμπειροι developers. Συγκεκριμένα, έχει προστεθεί ο βετεράνος της BioWare, Noel Lukasewich, ο Martin Lancaster της Rocksteady, οι Chris Goodall και Rob den Dekker της Ninja Theory, ο Joe McKernan της Guerrilla Games και ο Scotty Brown από την EA Motive.

Keywords
Τυχαία Θέματα