To Nintendo Switch έφτασε τις 4.7 εκ. αποστολές στα καταστήματα

Δυνατό τρίμηνο και για τις πωλήσεις software.

Πριν λίγες ώρες η Nintendo ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους, δηλαδή μέχρι τις 31 Ιουνίου του 2017. Παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για της πωλήσεις των κονσολών της και για αρκετών τίτλων της.

Από ότι φαίνεται η νέα

κονσόλα της ιαπωνικής εταιρίας, το Nintendo Switch, συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του φτάνοντας τις 4.7 εκατομμύρια αποστολές στα καταστήματα, αριθμός που είναι αρκετά κοντά στον πραγματικό αριθμό πωλήσεων καθώς σε αρκετές αγορές υπάρχει θέμα με την διαθεσιμότητα της κονσόλας. Κατά τη διάρκεια αυτού του τριμήνου στάλθηκαν 1.97 εκατομμύρια κονσόλες στα καταστήματα, με τη Nintendo να έχει θέσει ως στόχο τις 12.74 εκατομμύρια αποστολές κονσολών έως το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους στις 31 Μαρτίου του 2018.

Στον τομέα του software, σύμφωνα με τη Nintendo, το The Legend of Zelda: Breath of the Wild έφτασε τις 3.92 εκ. αποστολές στα καταστήματα, με το Mario Kart 8 να ακολουθεί με 3.54 εκ. ενώ το νέο της IP, το ARMS, κατάφερε να φτάσει τον αριθμό των 1.18 εκ. αποστολών στα καταστήματα.

Τέλος, όσον αφορά τις άλλες κονσόλες της εταιρίας, το Nintendo 3DS έχει φτάσει τις 67.08 εκ. αποστολές στα καταστήματα ενώ το Wii U, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του αντικαταστάτη του, φαίνεται να έχει φτάσει τις 13.56 εκ. αποστολές.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα