Νέο παιχνίδι από τους δημιουργούς της σειράς Yakuza

Τον επόμενο μήνα η ανακοίνωση.

Πριν από λίγες ώρες η Sega ανακοίνωσε και επίσημα στο ιαπωνικό site της σειράς Yakuza πως το στούντιο ανάπτυξης της θρυλικής σειράς πρόκειται να ανακοινώσει ένα νέο παιχνίδι μέσα στον επόμενο μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, η Sega πρόκειται να διοργανώσει ένα ειδικό event στην Ιαπωνία,

το οποίο και θα λάβει χώρα στις 26 Αυγούστου μεταξύ 7 και 8 το βράδυ (τοπική ώρα Ιαπωνίας). Εκεί, το στούντιο πίσω από τη σειρά Yakuza θα προβεί σε ανακοινώσεις για ένα νέο παιχνίδι πάνω στο οποίο εργάζεται και, σε συνάρτηση με τα σχόλια του παραγωγού της σειράς Toshihiro Nagoshi πριν από έναν περίπου μήνα, είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως ένα νέο παιχνίδι της σειράς Yakuza πρόκειται να ανακοινωθεί και επίσημα.

Το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι αν το νέο παιχνίδι θα βασίζεται πάνω στην ιστορία και τις περιπέτειες του Kazuma Kiryu (οι οποίες ουσιαστικά ολοκληρώνονται στο Yakuza 6) ή αν ένας νέος χαρακτήρας θα συστηθεί επισήμως στην ανακοίνωση. Για την ώρα, οι απανταχού οπαδοί της σειράς αναμένουν την κυκλοφορία δύο παιχνιδιών της σειράς αποκλειστικά για PlayStation 4: του Yakuza Kiwami, του remake του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, που θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου του τρέχοντος έτους και, φυσικά, του Yakuza 6, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις δυτικές αγορές στις αρχές του 2018.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα