Πιθανή καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Redout

Αλλά μόνο για την έκδοση του Switch.

Με βάση διάφορες φημολογίες που είχαν ξεσπάσει εδώ και λίγες μέρες μαζί και με την τοποθέτηση διάφορων καταστημάτων λιανικής που τοποθέτησαν την κυκλοφορία του Redout για Nintendo Switch εντός του φθινοπώρου, είναι ασφαλές να συμπεράνουμε πως η έκδοση για την πιο πρόσφατη κονσόλα της Nintendo

πιθανόν θα καθυστερήσει.

Το Redout χαρακτηρίζεται ως ένα φουτουριστικό racing παιχνίδι, το οποίο έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα σειρών όπως τα F-Zero, WipeΟut, Rollcage και POD. Αναπτύσσεται από το ιταλικό στούντιο 34BigThingsτον και είναι ήδη διαθέσιμο ψηφιακά μέσω Steam από τον περασμένο Σεπτέμβρη, ενώ έχει ανακοινωθεί για κυκλοφορία σε κονσόλες αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Φαίνεται όμως πως αν και οι εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbon One θα διατεθούν κανονικά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, η έκδοση για το Nintendo Switch θα διατεθεί λίγο αργότερα, με πολλές γνωστές αλυσίδες λιανικής όπως η GameStop και η BestBuy να την προσδιορίζουν μέσα στον Οκτώβριο.

Για την ώρα δεν έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση από το στούντιο ανάπτυξης και ευελπιστούμε να γνωρίζουμε περισσότερα στους επόμενους μήνες. Τέλος, να υπενθυμίζουμε πως το Redout αναμένεται να διατεθεί, εκτός απροόπτου, για PlayStation 4 και Xbox One στις 31 Αυγούστου.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα