Συνεχίζεται η υποστήριξη με νέο υλικό για το Dying Light

Με 10 νέα δωρεάν DLC μέσα στους επόμενους μήνες. [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η Techland ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Dying Light με νέο υλικό για ακόμα ένα χρόνο, μέσα από ένα video που δημοσίευσε. Σύμφωνα με την εταιρεία μέσα στους επόμενους μήνες θα προστεθούν νέοι εχθροί, ακόμα περισσότερα events, νέα

μυστήρια προς επίλυση και πολλά ακόμα, μέσα από την διάθεση 10 δωρεάν DLC για όλους τους παίκτες του παιχνιδιού. Η αρχή θα γίνει με το 'Content Drop #0', που θα προσθέσει νέους εχθρούς μέσα στο παιχνίδι.

Επιπλέον κατά την διάρκεια του video, μαθαίνουμε από τον producer του τίτλου, Tymon Smektala, ότι το παιχνίδι έχει δημιουργήσει μια αρκετά μεγάλη και δυνατή κοινότητα με πάνω από 500 χιλιάδες παίκτες να ασχολούνται ακόμα με το παιχνίδι σε εβδομαδιαία βάση, παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την κυκλοφορία του.

Το Dying Light κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας (26/07/2017), έγινε γνωστό το τι θα περιλαμβάνεται μέσα στο “Content Drop #0”. Αρχικά θα προστεθεί μια νέα ομάδα στρατιωτών με βαρύ οπλισμό με σκοπό να συνεχίσουν να προξενούν καταστροφές στην Old Town του παιχνιδιού. Έπειτα θα έχουμε την είσοδο ενός νέου εχθρού zombie με την ονομασία Mutand Goon. Τέλος οι παίκτες θα βρουν ένα νέο outfit με την ονομασία “Hunted” και ένα νέο όπλο, το “Harran Military Rifle”.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο πρώτο trailer που ακολουθεί.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα