Νέο 4vs4 mode έρχεται στο Ghost Recon Wildlands

Ανοικτή beta μέσα στο καλοκαίρι.

Όπως ανακοίνωσε μέσω του blog της η Ubisoft, ένα νέο player versus player mode θα προστεθεί μέσα στους ερχόμενους μήνες δωρεάν στο Ghost Recon Wildlands. Το συγκεκριμένο

mode, με ονομασία Ghost War, θα περιλαμβάνει 4vs4 μάχες μεταξύ δύο ομάδων, η μία από τις οποίες θα αποτελείται από "Ghosts" ενώ η δεύτερη θα αποτελείται από spec ops στρατιώτες που προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο της χώρας μετά την πτώση του Santa Blanca Cartel.

Οι μάχες θα λαμβάνουν χώρα σε όλα τα περιβάλλοντα που περιλαμβάνονται στον χάρτη του τίτλου, κάτω από διαφορετικές καιρικές συνθήκες κάθε φορά και σε διάφορες στιγμές της ημέρας. Παράλληλα, κάθε παίκτης θα μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στα διαθέσιμα classes, με τα Scout, Sniper και Tank να έχουν επιβεβαιωθεί για την ώρα. Σύμφωνα με τον Lucian Istrate, Lead Game Designer του τίτλου, η επικοινωνία, η ομαδικότητα και η στρατηγική θα είναι σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία μίας ομάδας στο Ghost War. Για τις ανάγκες του Ghost War, στον τίτλο θα προστεθεί ένα νέο σύστημα από sound markers ώστε να γίνονται ευκολότερα αντιληπτοί οι εχθροί, ενώ ένα νέο suppression σύστημα θα επηρεάζει την όραση του παίκτη όταν αυτός θα δέχεται σφαίρες.

Η ομάδα πίσω από το Wildlands συνεχίζει να δίνει μεγάλη σημασία στη κοινότητα του τίτλου για αυτό πριν λίγες μέρες μέλη της κοινότητας βρέθηκαν στο Παρίσι ώστε να δώσουν feedback πάνω στην ανάπτυξη του τίτλου. Όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν το Ghost War θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι να γίνει διαθέσιμη η ανοικτή beta για PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η αποκάλυψη του PvP mode του Wildlands, έρχεται λίγες μέρες μετά την δήλωση του διευθύνων συμβούλου της Ubisoft, Yves Guillemot, για ενδιαφέρον από την πλευρά της γαλλικής εταιρίας για την επίτυχία του Playerunknown's Battlegrounds και την πιθανότητα προσθήκης παρόμοιων gameplay στοιχείων σε μελλοντικά DLC για τίτλους της εταιρίας.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα