Desperados 3 το νέο παιχνίδι της Mimimi Productions

Στην άγρια δύση το πιστόλι είναι ο νόμος.

Στα πλαίσια της Gamescom 2018 η Mimimi Productions, ομάδα ανάπτυξης του πετυχημένου Shadow Tactics: Blades Of The Shogun, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νεότερου της τίτλου ονόματι Desperado III. Το παιχνίδι διαδραματιζεται στην άγρια δύση με πρωταγωνιστή τον John Cooper

ο οποίος κυνηγάει να βρει την νέμεση του. Ως real-time tactics game, ο τίτλος δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να πάρουν τον έλεγχο τόσο του Cooper όσο και της υπόλοιπης ομάδας κακοποιών σε αυτή τη περιπέτεια.

Όπως αναφέρει η THQ Nordic, publisher του νέου παιχνιδιού, το Desperados III είναι σε μεγάλο βαθμό επηρεασμένο από τον πρώτο τίτλο (Desperados: Wanted Dead or Alive) και επιτρέπει στους παίκτες να διαλέξουν αυτοί τη προσέγγιση σε κάθε μάχη μιας και υπάρχουν διάφορες λύσεις και μονοπάτια για οποιοδήποτε εμπόδιο, τα οποία θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα σε μια μάχη μόνο αν αξιοποιηθούν σωστά αφού σχεδόν πάντα οι εχθροί θα είναι πολλοί περισσότεροι από την ομάδα του Cooper.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε τα δυο παρακάτω βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Mimimi Productions ενώ το Desperados III αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019 για Xbox One, PlayStation 4 και PC .

ps4xbox onepc
Keywords
Τυχαία Θέματα