Μετάθεση στην κυκλοφορία του νέου Saints Row

Με μια μικρή καθυστέρηση φαίνεται πως θα φτάσει τελικά στα χέρια μας το reboot της σειράς Saints Row. Όπως ανακοίνωσε ο Jim Boone, chief creative officer της Volition, της ομάδας ανάπτυξης της σειράς, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει τελικά στις 23 Αυγούστου του 2022, λίγους μήνες μετά από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του, που είχε οριστεί για τις 25 Φεβρουαρίου του ίδιου έτους.

Σε δήλωση του ο Boone επανέλαβε ότι ο τίτλος δεν υπόκειται σε ριζικές

αλλαγές και ότι η ομάδα προσαρμόστηκε και αντέδρασε καλά στις αντιξοότητες που επέβαλε η πανδημία του COVID-19. Ωστόσο, η αρχική προθεσμία δεν πρόσφερε στην ομάδα αρκετό χρόνο για να «αξιώσει το όραμά» της, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το «μέγεθος και το εύρος» του νέου παιχνιδιού. Εν συνεχεία, πρόσθεσε ότι ο επιπλέον χρόνος θα αξιοποιηθεί προς εξασφάλιση περαιτέρω “fine tuning” του παιχνιδιού με έμφαση στο polish και τη συνολική ποιότητα. Κλείνοντας, διαβεβαίωσε τους φίλους της σειράς ότι το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιπλέον αναμονή.

Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά κάνει ολικό restart με το νέο της αυτό ξεκίνημα το καλοκαίρι του 2022, αντιλαμβανόμενη ότι διηγηματικά είχε κλείσει τον κύκλο της. Κατά συνέπεια, ο νέος τίτλος τοποθετείται στην περιοχή Four Corners των ΗΠΑ, με τον χαρακτήρα του παίκτη να πλαισιώνεται από μια τριάδα νέων συνεργατών και την Volition να προμηνύει ότι ο νέος της τίτλος θα επικεντρώνεται περισσότερο στις “υλικές ανάγκες” της ομάδας -ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

Η συνέχεια στις 23 Αυγούστου του 2022 όπου το νέο Saints Row θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και Windows PC μέσω του Epic Games Store.

The post Μετάθεση στην κυκλοφορία του νέου Saints Row appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα