PS5 DualSense & Astro’s Playroom – Εντυπώσεις

Πρώτες εντυπώσεις από το χειριστήριο του PlayStation 5.

Η κάλυψη από το GameOver.gr για το PlayStation 5 συνεχίζεται. Έτσι, μετά το unboxing του PS5 που κάναμε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, περνάμε σε αυτό που -τουλάχιστον για την ώρα- θεωρούμε ότι είναι το “highlight”, το πιο εντυπωσιακό, δηλαδή, στοιχείο της κονσόλας: το χειριστήριό της, που είναι γνωστό ως DualSense.

Στο video

που θα βρείτε εντός αυτού του άρθρου δεν έχουμε προχωρήσει ακριβώς σε “review” του DualSense, άλλωστε είναι ακόμα νωρίς για κάτι τέτοιο και θα χρειαστούμε περισσότερες ώρες τριβής μαζί του, αλλά οι πρώτες μας εντυπώσεις για αυτό. Ειδικά σε συνδυασμό με το παιχνίδι Astro’s Playroom, που διατίθεται δωρεάν και προεγκατεστημένο στην κονσόλα, το DualSense “λάμπει” και δείχνει όλες τις πτυχές της τεχνολογίας Haptic που διαθέτει, αλλά και τις “adaptive”σκανδάλες του.

Οι πρώτες μας εντυπώσεις από αυτές τις τεχνολογίες είναι άκρως θετικές. Εκτός του ότι το χειριστήριο είναι πολλά βήματα μπροστά για τη Sony σε ό,τι αφορά την αίσθηση που αφήνει στα χέρια, την ποιότητα κατασκευής και την εργονομία του, οι δονήσεις που προκαλούνται από διάφορες συνθήκες εντός του παιχιδιού είναι πρωτόγνωρες για τέτοιου τύπου χειριστήριο, προσφέροντας νέους τρόπους διεπαφής του παίκτη με το λογισμικό και μια συγκλονιστική αίσθηση που παίρνει από τα παιχνίδια.

Πριν σας αφήσουμε να δείτε το video, θέλουμε να σας ζητήσουμε να γράψετε στα σχόλια απορίες ή παρατηρήσεις που ενδεχομένως έχετε για το χειριστήριο, αλλά και για την κονσόλα, τα παιχνίδια της και τη γενικότερη λειτουργία της, ώστε ετοιμάζοντας το review μας, να γίνει από εμάς προσπάθεια να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές και στοιχεία που σας ενδιαφέρουν.

The post PS5 DualSense & Astro’s Playroom – Εντυπώσεις appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα