Αποχώρηση του Simon Woodroffe από τη Rare.

Πριν από λίγες μέρες γνωστοποιήθηκε η αποχώρηση του creative director τoυ Everwild, Simon Woodroffe, από τη Rare.

Η είδηση για την αποχώρηση του Woodroff από την ανάπτυξη του Everwild, όπως και από την ίδια την εταιρεία γενικότερα, επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από τον επικεφαλής του studio,

Craig Duncan. Με μια λιτή ανακοίνωση, ο Duncan ευχαρίστησε τον Woodroffe για την συμβολή και τη δουλειά του στον τίτλο, ενώ διαβεβαίωσε πως το Everwild και η ανάπτυξή του βρίσκονται σε καλά χέρια.

Ο Simon Woodroffe εργαζόταν για το studio τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ το κοντέρ της καριέρας του ήδη μετρά δεκαετίες. O Woodroffe έχει περάσει από εταιρείες-σταθμούς όπως η Sega, με την πρώτη του θέση να χρονολογείται στο μακρινό 1990, ως lead designer, στην Adventure Soft.

Το project, το οποίο ανακοινώθηκε πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο στο Xbox Games Showcase της Microsoft, θα συνεχιστεί κανονικά, έχοντας στο τιμόνι του τον James Blackham ως lead designer και τον Ryan Stevenson ως καλλιτεχνικό διευθυντή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότεροι Rare και Woodroffe δεν έδωσαν μέχρι στιγμής αιτιολογία για την αποχώρηση του τελευταίου.

The post Αποχώρηση του Simon Woodroffe από τη Rare. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα