Αναβάλλεται η διάθεση του νέου Expansion για το Path of Exile

Η Grinding Gear Games ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε αναβολή της διάθεσης για το επερχόμενο Expansion του Path of Exile, αποδίδοντας τη συγκεκριμένη απόφασή της στην πρόσφατη μετάθεση που δέχτηκε και το Cyberpunk 2077 στην κυκλοφορία του.

“Δεν θέλουμε να βάλουμε τους παίκτες μας σε θέση να πρέπει να επιλέξουν μεταξύ αυτών των δύο παιχνιδιών, επομένως αποφασίσαμε να κάνουμε στην άκρη και να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του Path

of Exile 3.13 έως τον Ιανουάριο“, αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης μέσω σχετικής ενημέρωσης από την επίσημη σελίδα της στο διαδίκτυο. “Κατά τη διάρκεια του μήνα πριν την κυκλοφορία, θα ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε επάνω στο Expansion 3.14“, συμπληρώνει.

Το συγκεκριμένο γεγονός είναι αξιοσημείωτο, αφού στις περισσότερες παρόμοιες περιπτώσεις που θυμόμαστε, κατά τις οποίες μία σημαντική κυκλοφορία αναβάλλεται για αργότερα και τυγχάνει να “πλησιάζει” ημερολογιακά σε κάποια άλλη, η κίνηση του “υποδεέστερου” είτε γίνεται σιωπηλά είτε αποδίδεται σε μία διαφορετική αιτία.

Ωστόσο, η κοινότητα του παιχνιδιού δεν θα απομείνει δίχως περιεχόμενο για τα Χριστούγεννα, καθώς η Grinding Gear Games σχεδιάζει τη διεξαγωγή ενός νέου event εντός της ερχόμενης εορταστικής περιόδου.

Το Path of Exile κυκλοφορεί από τον Οκτώβριο του 2013 σε PS4, Xbox One και PC. Η κυκλοφορία του νέου Expansion 3.13 είχε προγραμματιστεί για τις 11 Δεκεμβρίου, ενώ, πλέον αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2021, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται σύντομα τη δημοσιοποίηση περαιτέρω πληροφοριών.

The post Αναβάλλεται η διάθεση του νέου Expansion για το Path of Exile appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα