Οι τίτλοι της Ubisoft που θα είναι συμβατοί με τις νέες κονσόλες

Μέσω σχετικής δημοσίευσης στην επίσημη σελίδα υποστήριξης της γαλλικής εταιρείας, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα των υφιστάμενων παιχνιδιών της στις κονσόλες μεταξύ τρέχουσας και επόμενης γενιάς.

Οι τίτλοι της Ubisoft που θα αναβαθμίζονται χωρίς επιπλέον κόστος από την τρέχουσα προς την επόμενη γενιά, είναι οι παρακάτω.

Watch Dogs: LegionAssassin’s Creed ValhallaImmortals
Fenyx RisingRiders RepublicRainbow Six Siege

Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες θα μπορούν να μεταφέρουν πλήρως την in-game πρόοδό τους, για τα Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising, Riders Republic και Hyper Scape, από τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς προς τα επερχόμενα PlayStation 5 και Xbox Series X|S, ακόμα και προς διαφορετική οικογένεια συστημάτων. Η συγκεκριμένη δυνατότητα (cross-save) θα περιορίζεται μεταξύ των συστημάτων κοινής οικογένειας για τα Watch Dogs: Legion και Rainbow Six Siege.

Επισημαίνεται ότι οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των ήδη υπαρχόντων παιχνιδιών, δεν θα γίνουν διαθέσιμες και σε retail εκδόσεις, ενώ τονίζεται, επίσης, ότι οι μελλοντικοί κάτοχοι των ψηφιακών μοντέλων των επερχόμενων συστημάτων (PS5 Digital Edition ή Xbox Series S) δεν θα μπορούν να αξιοποιήσουν την πιθανώς υπάρχουσα συλλογή τους από retail εκδόσεις παιχνιδιών.

Όλα τα παιχνίδια της Ubisoft που υποστηρίζονται στο Xbox One θα είναι συμβατά και με το Xbox Series X|S, μέσω της λειτουργίας backwards-compatibility. Ωστόσο, δεν θα ισχύει το ίδιο και για το PlayStation, καθώς το μεγαλύτερο μέρος από την ήδη υφιστάμενη βιβλιοθήκη παιχνιδιών της γαλλικής εταιρείας θα είναι συμβατό από το PS4 στο PS5 χάρη στην εν λόγω λειτουργία, με την παρουσία των σχετικών εξαιρέσεων. Πιο συγκεκριμένα, τα παιχνίδια της Ubisoft που μένουν εκτός συμβατότητας για την επερχόμενη κονσόλα της Sony είναι τα παρακάτω.

Assassin’s Creed SyndicateAssassin’s Creed Chronicles Trilogy PackAssassin’s Creed Chronicles IndiaAssassin’s Creed Chronicles ChinaAssassin’s Creed Chronicles RussiaRiskStar Trek Bridge CrewWerewolves WithinSpace Junkies

Τέλος, αναφέρεται ότι τα μοναδικά παιχνίδια της Ubisoft που θα έρχονται με υποστήριξη για cross-play είναι τα Rainbow Six Siege και For Honor, ενώ κάθε τυχόν επιπρόσθετο περιεχόμενο που “ξεκλειδώνεται” στην έκδοση τρέχουσας γενιάς ενός συμβατού παιχνιδιού, θα προσφέρεται και στην αντίστοιχη της επόμενης γενιάς.

The post Οι τίτλοι της Ubisoft που θα είναι συμβατοί με τις νέες κονσόλες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα