Nintendo: “Δεν υπάρχουν πλάνα για κυκλοφορία άλλου μοντέλου Switch”

Η Nintendo τοποθετήθηκε επίσημα επάνω στις έντονες φημολογίες, που ήθελαν την κυκλοφορία ενός ισχυρότερου μοντέλου για το Nintendo Switch, καθώς και σε άλλες, πιο πρόσφατες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η εταιρεία επιδιώκει να αυξήσει το περιθώριο κέρδους της, με την κυκλοφορία του επερχόμενου OLED Model.

Πιο συγκεκριμένα, με σχετική ανάρτηση στο Twitter, η ιαπωνική εταιρεία αναφέρει:

“Μία έκθεση ειδήσεων στις 15 Ιουνίου, 2021 (JST) ισχυρίστηκε πως το περιθώριο κέρδους για το Nintendo Switch OLED Model θα αυξηθεί συγκριτικά με το Nintendo Switch. Για να διασφαλιστεί η σωστή κατανόηση μεταξύ των επενδυτών και και των πελατών μας, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως ο εν λόγω ισχυρισμός είναι λανθασμένος.”

We also want to clarify that we just announced that Nintendo Switch(OLED Model) will launch in October, 2021, and have no plans for launching any other model at this time. (2/2)

— 任天堂株式会社(企業広報・IR) (@NintendoCoLtd) July 19, 2021

Στη συνέχεια, μέσω της συγκεκριμένης και, ομολογουμένως, ασυνήθιστης κίνησης της εταιρείας, η ίδια επιβεβαιώνει ότι, επί του παρόντος, δεν υπάρχουν πλάνα περί κυκλοφορίας κάποιου άλλου μοντέλου για το Nintendo Switch, διαψεύδοντας ουσιαστικά τις φήμες σχετικά με την ύπαρξη ενός “Switch Pro” στα σκαριά.

Την περασμένη εβδομάδα, το Bloomberg ανέφερε πως το επερχόμενο OLED Model στοιχίζει για τη Nintendo περίπου $10 περισσότερα σε κατασκευαστικούς όρους, συγκριτικά με το αρχικό μοντέλο της κονσόλας.

Το Nintendo Switch OLED Model αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου.

The post Nintendo: “Δεν υπάρχουν πλάνα για κυκλοφορία άλλου μοντέλου Switch” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over