Jim Ryan: “Οι παίκτες θυμούνται μόνο τα καλύτερα παιχνίδια”

Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο κινεζικό TMTPost, ο Jim Ryan, επικεφαλής του PlayStation, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο λόγο που αποφασίζουν να καθυστερήσουν περαιτέρω τις μεγάλες τους επερχόμενες κυκλοφορίες.

Όπως δηλώνει ο ίδιος: “Είναι καλύτερα να περιμένουμε και να έχουμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι παρά να βιαστούμε και να έχουμε ένα παιχνίδι που είναι απλά ικανοποιητικό ή αρκετά καλό. Οι παίκτες θυμούνται μόνο τα καλύτερα

παιχνίδια και όχι τα παιχνίδια που είναι απλά ικανοποιητικά.

Όταν πρόκειται για ένα κορυφαίο παιχνίδι, οι παίκτες ενδέχεται να θελήσουν μία συνέχεια, και να θέλουν επίσης να αγοράσουν μία συνέχεια, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για ένα παιχνίδι που είναι μόνο ικανοποιητικό.

Φυσικά, λόγω των οικονομικών παραμέτρων και του χαρτοφυλακίου, θα παροτρύνουμε επίσης τα στούντιο για να παραδώσουν μία βέβαιη παραγωγή εντός του απαιτούμενου χρόνου. Αλλά γενικά, δεν θέλουμε παραγωγές που είναι απλά ικανοποιητικές, θέλουμε το καλύτερο.”

Εν συνεχεία, ο Ryan αναφέρθηκε και στην περίοδο κυκλοφορίας για το επερχόμενο Horizon Forbidden West, καθώς επίσης και για το sequel του God of War, δηλώνοντας πως οι εν λόγω τίτλοι αναμένεται να γίνουν διαθέσιμοι “μέσα σε έναν χρόνο περίπου”.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως και οι δύο επερχόμενες μεγάλες κυκλοφορίες του PlayStation -που, επιβεβαιωμένα, θα είναι και cross-gen, δεν φαίνεται να απέχουν και πολύ από κοντά μας.

Φυσικά, τίποτα δεν μπορεί να είναι βέβαιο επί του παρόντος, αλλά εκτιμάται, ωστόσο, πως η διάθεσή τους θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022.

The post Jim Ryan: “Οι παίκτες θυμούνται μόνο τα καλύτερα παιχνίδια” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα