Λεπτομέρειες και στοιχεία για το Battlefield 2042

Οι EA και DICE μέσα από μια ανάρτηση που έκαναν στην ιστότοπο του Battlefield 2042, αποφάσισαν να μας προσφέρουν λεπτομέρειες και στοιχεία σχετικά με ορισμένες από τις βασικές αρχές του επερχόμενου παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με ορισμένες από τις δυνατότητες επάνω στις οποίες εργάζεται η ομάδα ανάπτυξης αυτή τη στιγμή. Μεταξύ των λεπτομερειών είναι η επιβεβαίωση ότι το Battlefield 2042 θα είναι online-only,

παρά τη χρήση AI Bot Soldiers.

“Το Battlefield 2042 είναι μια multiplayer-only εμπειρία “, αναφέρει η ανάρτηση. “Έτσι, ενώ μπορείτε να παίξετε Solo εναντίον AI Soldiers εάν θέλετε να εξασκηθείτε, θα είναι σε ένα online περιβάλλον “. Το παραπάνω σημαίνει ότι δεν θα έχουμε την δυνατότητα να παίξετε το Battlefield 2042 offline και θα χρειάζεται να είμαστε συνδεδεμένοι πάντα στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, το επερχόμενο Technical Playtest για τον τίτλο θα καθυστερήσει για αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, με τις δυνατότητες για cross-play και cross-progression να έχουν προγραμματιστεί για δόκιμη και τη διάρκεια του Playtest. Αυτό εξηγεί γιατί το Technical Playtest πήγε πίσω, “έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τη λειτουργία cross-play”, επιβεβαιώνει η DICE.

Η εν λόγω ανάρτηση προσφέρει επίσης λεπτομέρειες για τους playable Specialist soldiers, όπως ο Boris, ο Casper, ο Falck και ο Mackay, που ο καθένας θα έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, καθώς και αντικείμενα για τα οχήματα. Επίσης η DICE έχει στα σχέδιά της να κυκλοφορήσει περαιτέρω «All-Out Warfare»χάρτες μέσω της live υπηρεσίας της, εκτός των επτά που θα περιέχονται στον τίτλο όταν αυτός κυκλοφορήσει.

Τέλος, στο EA Play Live που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου, θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για το Battlefield 2042, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών σχετικά με τη “νέα εμπειρία” που αναπτύσσει το νέο στούντιο της EA, Ripple Effect, παλαιότερα γνωστό ως DICE LA.

Το Battlefield 2042 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 22 Οκτωβρίου του 2022 για Xbox One, PlayStation 4 και PC στην τιμή των €59,99, και στα Xbox Series X/S και PlayStation 5 στην τιμή των €69,99 με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ανοίξει.

The post Λεπτομέρειες και στοιχεία για το Battlefield 2042 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα