GameOver Vidcast NG #6

Επικαιρότητα, καινούργια παιχνίδια, ύλη εβδομάδας κ.α.

To κακό σερί του πρώτου τριμήνου του 2021 συνεχίζεται. Οι κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών παραμένουν ελάχιστες (ακόμα και από το πεδίο των indie δημιουργών) ενώ η “ΑΑΑ” βιομηχανία απέχει επιδεικτικά από τα δρώμενα…

Μέσα σε αυτήν την ξηρασία, έφτασε στο Switch το “κτήνος” που ακούει στο όνομα Apex Legends. Το δεύτερο πιο διάσημο Battle Royale των ημερών μας (μετά το Fortnite) ανοίγεται σε μια τεράστια αγορά μέσα από αυτήν την κυκλοφορία, με προοπτικές να γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο.

Μια

ακόμα σημαντική κυκλοφορία αυτής της εβδομάδας είναι, επί της ουσίας, αναβάθμιση (και νέα κυκλοφορία για το Switch). Ο λόγος για το Crash Bandicoot 4: It’s About Time, ένα εξαιρετικό platformer, πιστό στην παράδοση της αρχικής τριλογίας, που αναβαθμίζεται δωρεάν στις εκδόσεις PS5 και Xbox Series X|S για όσους το έχουν ήδη στην κατοχή τους σε PS4 και Xbox One αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι πολύ υποτονικά -όπως μπορείτε να δείτε και στη λίστα που ακολουθεί- οδηγώντας μας έτσι στο να κοιτάζουμε με ολοένα και περισσότερη αδημονία τον Απρίλιο και τον Μάιο. Περισσότερα για την ύλη που δημοσιεύθηκε αυτήν την εβδομάδα στο GameOver, καθώς και σχολιασμό της επικαιρότητας, θα βρείτε στο νέο μας Vidcast.

Οι νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών της εβδομάδαςApex Legends – SwitchCrash Bandicoot 4: It’s About Time – PS5, Xbox Series X|S, SwitchPacer – Xbox OneDead Age II – PCStronghold: Warlords – PCLust from Beyond – PCStar Renegades – PS4Samurai Shodown – Xbox Series X|SBeach Buggy Racing 2: Island Adventure – PCMonster Energy Supercross: The Official Videogame 4 – PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PCCyanide & Happines Freakapocalypse Part 1: Hall Pass To Hell – PCDoodle Devil: 3volution – PS4, PS5, Xbox One, PC, SwitchAstellia Royal – PCSELF: Where’s My Father – Xbox OneHeaven DustXbox OnePascal’s Wager: Definitive Edition – PCJourney of the Broken CirclePS4, Xbox One, PC

The post GameOver Vidcast NG #6 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα