Η Microsoft θα συνεχίσει να επενδύει σε multiplatform τίτλους της Bethesda

Η Microsoft θα συνεχίσει να επενδύει σε παιχνίδια της Bethesda Softworks που υπάρχουν ή έχουν κάποιο “legacy” σε άλλες πλατφόρμες, αλλά ο στόχος της απόκτησης της εταιρείας από τη Microsoft είναι να “προσφέρει εξαιρετικούς αποκλειστικούς τίτλους στις πλατφόρμες όπου υπάρχει Xbox Game Pass”, δήλωσε ο επικεφαλής του Xbox,

Phil Spencer, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “Bethesda Joins Xbox – Roundtable“.

“Ακούω τα podcasts και όλες τις ερωτήσεις, οπότε θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο ξεκάθαρος μπορώ, γιατί αυτό είμαι. Νομίζω ότι είναι δίκαιο”, ανέφερε ο Spencer. “Προφανώς, δεν μπορώ να καθίσω εδώ και να πω ότι κάθε τίτλος της Bethesda θα είναι αποκλειστικός, γιατί γνωρίζουμε ότι δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν συμβατικές υποχρεώσεις που θα αντιμετωπίσουμε όπως κάνουμε πάντα σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις.

Έχουμε παιχνίδια που υπάρχουν σε άλλες πλατφόρμες, και πρόκειται να υποστηρίξουμε αυτά τα παιχνίδια στις πλατφόρμες στις οποίες βρίσκονται. Υπάρχουν κοινότητες παικτών. Αγαπάμε αυτές τις κοινότητες και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αυτές. Και ακόμη και στο μέλλον, μπορεί να υπάρχουν πράγματα που έχουν κάποια κληρονομιά σε διαφορετικές πλατφόρμες από αυτές που πάμε να κάνουμε.

Αλλά αν είστε ένας πελάτης του Xbox, αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι πρόκειται να προσφέρει υπέροχα αποκλειστικά παιχνίδια για εσάς, που θα έρθουν στις πλατφόρμες όπου υπάρχει το Game Pass και αυτός είναι ο στόχος μας. Γι ‘αυτό το κάνουμε. Αυτός είναι ο πυρήνας της εταιρικής σχέσης που χτίζουμε, και η δημιουργική ικανότητα που θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στην αγορά για τους πελάτες του Xbox θα είναι η καλύτερη που υπήρξε ποτέ για το Xbox”.

The post Η Microsoft θα συνεχίσει να επενδύει σε multiplatform τίτλους της Bethesda appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα