Έτοιμο το επόμενο DLC για το The Outer Worlds

Η Obsidian ανακοίνωσε ότι το δεύτερο και τελευταίο expansion του sci-fi RPG The Outer Worlds θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, αναθέτοντάς στους παίκτες να λύσουν τη φρικτή δολοφονία της διάσημης ηθοποιού Halcyon Helen. Με τον τίτλο “Murder on Eridanos”, το επερχόμενο DLC θα επιτρέπει στους παίκτες να μπορούν να επιλύσουν το έγκλημα με τον δικό τους τρόπο, να ανακρίνουν μάρτυρες και ούτω καθεξής.

Αρκετοί χαρακτήρες του Outer Worlds

επιστρέφουν για το DLC, όπως ο ηθοποιός Spencer Woolrich, ο θρύλος του Tossball, Black Hole Bertie και άλλοι. Το νέο Discrepancy Amplifier εργαλείο θα μας βοηθήσει στην έρευνά μας, χρησιμοποιώντας την “Science” για να βρούμε διάφορες ενδείξεις και στοιχεία.

Το DLC υπόσχεται να παρέχει νέα perks και flaws, νέα επιστημονικά όπλα και διάφορες πανοπλίες, καθώς και επιπλέον quests και επιλογές για τους παίκτες, καθώς εξερευνούν μια πολυτελή τοποθεσία που διευθύνεται από την Rizzo corporation.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το opening cinematic video για το expansion.

Το Murder on Eridanos για το Outer Worlds θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC στις 17 Μαρτίου, άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας του για το Nintendo Switch.

The post Έτοιμο το επόμενο DLC για το The Outer Worlds appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα