Σημαντική εμπορική επιτυχία για το Little Nightmares II

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Little Nightmares II της Tarsier Studios κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις το νούμερο του ενός εκατομμύριου αντιτύπων από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, κάτι που είναι κάτι αρκετά εντυπωσιακό, δεδομένου ότι το παιχνίδι κυκλοφόρησε περίπου πριν από ένα μήνα.

Συνολικά, η σειρά –το Little Nightmares, το Little Nightmare II και η mobile

έκδοση Very Little Nightmares- έχει καταφέρει να σημειώσει πωλήσεις 5 εκατομμυρίων αντιτύπων. “Είμαστε πολύ περήφανοι για την επιτυχία των Little Nightmares και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες με το πώς οι fans έχουν αγκαλιάσει το σύμπαν μέσω των παιχνιδιών και των κόμικς, βάζοντας το μυαλό τους να δουλέψει για να βρουν τις πιο άγριες θεωρίες για το Little Nightmares”, ανέφερε ο Herve Hoerdt, Marketing VP της Bandai Namco Europe Sr.

“Αυτά είναι δύο σημαντικά ορόσημα για ένα franchise που έχουμε καλλιεργήσει και μεγαλώσει μέσα στη Bandai Namco Entertainment Europe και δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την εκπληκτική υποστήριξη από την κοινότητα του Little Nightmares. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας τι ακολουθεί στο σύμπαν των Little Nightmares”.

Το Little Nightmares II κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Google Stadia και PC από τις 11 Φεβρουαρίου, ενώ μέσα στο 2021 αναμένεται να γίνει διαθέσιμη μια έκδοση του τίτλου για Xbox Series X/S και PlayStation 5.

The post Σημαντική εμπορική επιτυχία για το Little Nightmares II appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα