Οι πρώτες φωτογραφίες των Huawei P50 Pro και P50 φανερώνουν τεράστιο σύστημα καμερών

Τις πρώτες φωτογραφίες των επερχομένων των P50 Pro και P50 δημοσίευσε ο λογαριασμός @onleaks στο Twitter.

Ο σχεδιασμός του νέου smartphone της Huawei που αναμένεται να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα, δεν διαφέρει στο μεγαλύτερο μέρος του από τον προκάτοχό του πέρα από δύο αλλαγές. Η πρώτη βρίσκεται στο πίσω μέρος όπου υπάρχει χρήση γυαλιού ενώ στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης, η Huawei

έχει επιλέξει επίπεδες πλευρές έναντι κυρτών πλευρών στο P40 Pro. Με διαστάσεις 159 x 73 x 8.6 χιλ., το P50 Pro θα διαθέτει οθόνη 6,6 ιντσών όπου στο άνω μέρος και στη μέση θα υπάρχει η selfie κάμερα πίσω από μια μικρή οπή, με μέγεθος αρκετά μικρότερο από την περσινή έκδοση. Κάτω από την οθόνη θα υπάρχει ο ανανγώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος θα λειτουργεί πιο γρήγορα. 

Αυτό που ξεχωρίζει πάντως στο νέο σχεδιασμό είναι η διάταξη των καμερών που καταλαμβάνει πολύ μεγάλο μέρος από την πίσω επιφάνεια, κάτι που φανερώνει ότι φιλοξενεί πολλαπλούς φακούς, χωρίς για την ώρα να έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Ο κύριος αισθητήρας πάντως αναμένεται να είναι ο IMX800 της Sony που θα ανακοινωθεί το ίδιο διάστημα, με πιθανή ανάλυση 50MP αλλά και μέγεθος 1 ίντσας.

Επίσημες φωτογραφίες έχουμε όμως και από το P50 που θα αποτελέσει μια πιο οικονομική πρόταση, έχοντας όμως αρκετά κοινά τεχνικά χαρακτηριστικά με το μεγαλύτερο μοντέλο. Η οθόνη στην περίπτωση του «απλού» μοντέλου έχει διαστάσεις 6,3 ιντσών, ενώ και πάλι βλέπουμε το μεγάλο μέρος που καταλαμβάνει το σύστημα καμερών στο πίσω μέρος.

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα